Slogana dev afiş

Ak Parti Adayı olan Başkan Sipahioğlu, yeni sloganını “Alanya geleceğini oyluyor; Büyük düşünün” için dev afişi seçim ofisi üzerine astırttı.

Slogana dev afiş

Ak Parti Adayı olan Başkan Sipahioğlu, yeni sloganını “Alanya geleceğini oyluyor; Büyük düşünün” için dev afişi seçim ofisi üzerine astırttı.

13 Şubat 2014 Perşembe 00:23
Slogana dev afiş
Alanya Belediye Başkanı ve Ak Parti Adayı Hasan Sipahioğlu, Hal Kavşağı’nda bulunan seçim ofisinde hazırlıklarını sürdürüyor. Seçim ofisinin camına “Büyük Alanya Gelişim Projesi Devam Ediyor”, “Deneyimle, Bilgiyle, Sevgiyle” ve “Değişim Deneyim İster” sloganlarının yazılı olduğu çıkartmalar yapıştırtan Sipahioğlu, yeni sloganı ‘Alanya geleceğini oyluyor’ için ise dev bir afiş hazırlattı. Seçim ofisinin bulunduğu apartmanı boydan boya kaplayan afişte ‘Alanya geleceğini oyluyor’ sloganını yanında büyük harflerle ‘Büyük düşünün’ de yazıyor. Sipahioğlu’nun yeni afişte Ak Parti’nin bir önceki dönem seçimlerde ‘Sen Türkiyesin, Büyük düşün’ sloganına yakın ifadeler kullanması dikkat çekti. Sipahioğlu’nun afişlerdeki fotoğrafları ise ‘gelecek’ temasına uygun olarak seçilmiş. Afişin solunda etrafındaki çocuklarla konuşurken çekilmiş bir fotoğraf bulunurken sağ tarafta ise spor şapka ve polo yaka tişörtlü gülümseyen bir fotoğrafı yer alıyor. Afişin her iki ucunda Ak parti logosu da bulunuyor. Öte yandan Sipahioğlu, Ak Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel tarafından gönderilen seçim araçlarının bir kısmına da fotoğrafının yer aldığı çıkartmalar ile kaplattı.  
 
Son Güncelleme: 13.02.2014 00:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81