Özçelik aday gibi çalışıyor

CHP’nin önseçiminde Alanya 1.’si olmasına rağmen 14 kişilik aday listesine giremeyen Diş Hekimi Murat Özçelik, adeta aday gibi çalışıyor.

Özçelik aday gibi çalışıyor

CHP’nin önseçiminde Alanya 1.’si olmasına rağmen 14 kişilik aday listesine giremeyen Diş Hekimi Murat Özçelik, adeta aday gibi çalışıyor.

01 Mayıs 2015 Cuma 23:38
Özçelik aday gibi çalışıyor
Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) Antalya milletvekili adayı olarak listeye giren 14 ismin yanı sıra bir ismin azmi ve saha çalışmaları özellikle parti tabanının dikkatini çekiyor. CHP’nin 29 Mart’ta Antalya genelinde 40 bin üye ile yapılan önseçimine 116 aday adayı ile birlikte katılan, ancak Alanya 1.’si olmasına rağmen kent genelinde aldığı oy oranı 14 kişilik aday listesine girmesine yetmeyen Diş Hekimi Murat Özçelik, adeta aday gibi çalışmaya devam ediyor. Alanya’ya gelen tüm adaylar ile gerek esnaf, gerek halk, gerekse sivil toplum kuruluşları ziyaretlerine eksiksiz katılan Özçelik, bu yönüyle parti tabanından da takdir görüyor.
 
KARA'YI YANLIZ BIRAKMADI
Önceki gün Alanya’ya gelen ve iki gün boyunca şehir merkezinin yanı sıra Mahmutlar ve Demirtaş Mahallesi’nde halk ve esnaf ziyaretleri yapan CHP Antalya 1. Sıra Milletvekili Adayı Doktor Niyazi Nefi Kara ile birlikte Gazipaşa’ya da giden Özçelik, aslen Gazipaşalı olmasının avantajını da kullanarak hemşerilerini Doktor Kara ile kısa sürede kaynaştırdı. Kara’yı Alanya ve Gazipaşa’daki programlarında yalnız bırakmayan Özçelik, İskele/Rıhtım Şelale önünde düzenlenen 1 Mayıs programına da katılarak partilileri ve vatandaşlarla buluştu. Özçelik ile “1 Mayıs hatırası” fotoğrafı çektiren ve kendisi de CHP üyesi olan tiyatro ve sinema oyuncusu Zeki Demir, “1 Mayıs’ta Alanya’da 14 CHP milletvekili adayından hiç biri yoktu. Büyük hüsran. Daha seçilmeden Alanya’yı yalnız bıraktılar. Hangi yüzle vatandaştan oy isteyecekler, bilmiyorum. 14 adaydan hiç olmazsa birini Alanya’ya getiremeyen CHP İlçe Teşkilatı da durumunu gözden geçirmeli. Tek tesellimiz, milletvekili aday adayımız Murat Özçelik'in her zaman olduğu gibi yine partinin yanında olmasıydı. Özçelik'e önseçimde oy vermeyen parti üyeleri de şapkalarını önüne koyup düşünsünler” dedi.
 
Son Güncelleme: 01.05.2015 23:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81