Berberoğlu'na Adilcevaz'dan ziyaret

Berberoğlu'na Adilcevaz'dan ziyaret

21 Eylül 2017 Perşembe 20:11
Berberoğlu'na Adilcevaz'dan ziyaret
Bitlis’in Adilcevaz İlçesi’nin Belediye Başkanı Necati Gülsoy, Ak Parti Adilcevaz İlçe Başkanı Ahmet Hamdi Tutcu ve İlçe Başkan Yardımcıları, Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu’nu ziyaret etti. 
 
Alanya Belediye Binası arkasında bulunan Galip Dere Plajı’nda düzenlenen Plaj Futbolu Finalleri’nde yer alan kendi kendi takımlarını desteklemek için Alanya’ya gelen Bitlis’in Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gülsoy, Ak Parti Adilcevaz İlçe Başkanı Ahmet Hamdi Tutcu ve İlçe Başkan Yardımcıları, Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu’nu İlçe Teşkilatı’nda ziyaret etti.  Ziyarette ülke gündeminin yanı sıra ülke ekonomisiyle ilgili karşılıklı sohbet gerçekleştirildi. Ziyarette Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gülsoy, Başkan Berberoğlu ve yönetimini Adilcevaz’a davet etti. Başkan Berberoğlu’da ziyaret ve davetten dolayı teşekkür etti. – Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 21.09.2017 20:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81