Digor’da vatandaşların ihtiyaçları karşılanıyor

DİGOR’DA VATANDAŞLARIN İHTİYAÇLARI KARŞILANIYOR(KARS-İHA)

Digor’da vatandaşların ihtiyaçları karşılanıyor

DİGOR’DA VATANDAŞLARIN İHTİYAÇLARI KARŞILANIYOR(KARS-İHA)

06 Nisan 2020 Pazartesi 13:34
Digor’da vatandaşların ihtiyaçları karşılanıyor

Digor’da 65 yaş üstü vatandaşların ihtiyaçları karşılanıyor.

Kars’ın Digor İlçesi kaymakamlığınca oluşturulan Digor Vefa Sosyal Destek Grubu üyeleri, evinden ayrılma kısıtlaması ve Karantina altında olan vatandaşlar ve 65 yaş üstüne kronik hastalığı olan vatandaşları yalnız bırakmıyor.

Digor Vefa Sosyal Destek Grubu üyeleri belirledikleri vatandaşları gün içerisinde ziyaret ederek ihtiyaçlarını karşılarken, vatandaşlar da bu vesileyle evlerinde kalıyor.

İhtiyaçları evlerine kadar gelen vatandaşlar uygulamadan memnun, vatandaşlar ihtiyaçlarının gün içerisinde karşılandığını belirterek, yetkililere teşekkür ettiler.

Öte yandan Digor İlçe Kaymakamlığı’nca alınan tedbirlerde olumlu tepkiler alıyor. Yetkililer sürekli vatandaşları uyarırken, vatandaşlar da yetkililerin uyarılarını dinleyerek evlerinde kalıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81