Kategoriler

Haber Alanya

Zabıtadan 65 yaş üstü vatandaşlara yardım eli

BELEDİYE, YENİCE İLÇE MERKEZİNDE 65 YAŞ ÜSTÜ VE KRONİK RAHATSIZLIĞI BULUNAN VATANDAŞLARIN İHTİYAÇLARINI KARŞILAMAYA DEVAM EDİYOR.

Yenice belediyesi zabıta ekipleri, Yenice ilçe merkezinde 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

Evlerinden çıkamayan vatandaşlar ihtiyaçları doğrultusunda Belediye irtibat numaralarını arayarak ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda yardım istiyor. Buna istinaden belediye zabıta ekipleri, gelen tüm aramaları cevap vererek, vatandaşların yardımlarına koşarak eksiklerini gideriyor. Yenice Belediyesi Zabıta ekipleri sokağa çıkmaları geçici süre kısıtlandırılan 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların talepleri üzerine kapılarına kadar giderek siparişlerini alıyor, alışverişlerini yaparak evlerine kadar teslim ediyor. Ekipler, 65 yaş üstü ve kronik hastalığı bulunan vatandaşların banka, market, eczane, manav, fatura gibi bir çok ihtiyaçlarını karşılıyor.

Belediye Başkanı Zeki Çaylı, “Sokağa çıkması kısıtlandırılan Yenice’de yaşayan 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımızın Yenice Belediyesi olarak her zaman yanındayız. Belediye bünyesinde kurduğumuz ekiplerimiz gelen her telefonu cevaplandırarak kendilerine ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda yardımcı oluyor. Halkımız hem kendilerinin, hem sevdiklerinin sağlığı için sokağa çıkmasınlar. Bizler, her zaman hizmetinizdeyiz.” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Antalya
21 Kez Görüntülendi.
‘Sineksiz yaz’ için ekipler bilgilendirildi 
Belediye
28 Kez Görüntülendi.
Alanya uçtan uca tertemiz oluyor
Asayiş
22 Kez Görüntülendi.
Alanya’da jandarmadan dron destekli trafik uygulaması 
Antalya
90 Kez Görüntülendi.
Alanya’daki su krizine Başkan Böcek’ten neşter 
Gündem
37 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediye Encümeninden kent disiplini için önemli uyarılar
Spor
12 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor: “TFF Genel Kurulu 18 Temmuz’da yapılmalı
Alanya
15 Kez Görüntülendi.
Özgen: “Avrupalılar Alanya’ya dönmeye başladı 
Spor
14 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyespor “Oğuz ile devam” dedi 
Alanya
18 Kez Görüntülendi.
Alanya’da en güzel ezan okuyanlara takdir belgesi
Alanya
12 Kez Görüntülendi.
Türkiye’nin İlk ve Acil Yardım öğrencileri ALKÜ’de kıyasıya mücadele etti