Kategoriler

Haber Alanya

Toroslar’da asansörlere dezenfektan ünitesi yerleştirildi

MERSİN'İN MERKEZ İLÇE TOROSLAR BELEDİYESİ, KORONA VİRÜS SALGININA KARŞI VATANDAŞLARIN DİREK TEMAS ETTİĞİ ASANSÖRLERE EL DEZENFEKTAN ÜNİTESİ YERLEŞTİRDİ.

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, korona virüs salgınına karşı vatandaşların direk temas ettiği asansörlere el dezenfektan ünitesi yerleştirdi.

Toplum sağlığını korumak amacıyla ilçe genelinde etkin çalışmalar sergileyen Toroslar Belediyesi, banka ATM’lerinin ardından şimdi de ilçede bulunan yaklaşık bin 500 asansöre dezenfektan ünitesi yerleştirerek önlem alıyor. Apartman sakinleri ise uygulamadan dolayı memnuniyet duyduklarını ifade ederek, Toroslar Belediyesine ve Başkan Atsız Afşın Yılmaz’a teşekkür etti.

"Hastalıktan korunmanın en iyi yöntemi temizlik ve hijyen"

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, asansör tuşlarının elle temasın yoğun olarak yapıldığı yerler olması nedeniyle risk taşıyabileceğini belirterek, ilçe genelindeki asansörlere dezenfektan üniteleri yerleştirdiklerini söyledi. Yılmaz, "Vatandaşlarımızın direk temas ettiği asansör tuşları ve alanları büyük risk taşımaktadır. Bu anlamda herkesin dikkat etmesi gerekiyor. Biz de belediye olarak vatandaşlarımızın ellerinin her an hijyenik olması amacıyla ilçedeki asansörlere el dezenfektan ünitesi yerleştirdik. Her gün yaptığımız çalışmalarla riski en aza indirmeye gayret ediyoruz. Bu hastalıktan korunmanın en iyi yöntemi temizlik ve hijyen. Ellerimizi temiz tutalım ve ortak kullanım alanlarında tedbirli olalım" dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Asayiş
18 Kez Görüntülendi.
Alanya Jandarma trafik denetimlerine devam ediyor
Antalya
12 Kez Görüntülendi.
Alanya’da sinekle mücadele yoğun bir şekilde sürdürülüyor. 
Alanya
23 Kez Görüntülendi.
Özçelik: “İskele’de disiplini biz sağlayacağız"
Gündem
26 Kez Görüntülendi.
Alanya'da 70 futbol sahası büyüklüğünde kaçak var
Alanya
25 Kez Görüntülendi.
Yücel’den Devlet Bahçeli ziyareti
Güncel
15 Kez Görüntülendi.
Özçelik: “Alanya’da gecekondu dönemini bitireceğim 
Genel
15 Kez Görüntülendi.
Tavlı'dan yeni hastane inşaatına inceleme
Alanya
16 Kez Görüntülendi.
Özçelik'ten Erdem'i mutlu eden yazı
Gündem
39 Kez Görüntülendi.
Özçelik'ten kaçak yıkım eleştirilerine yanıt
Güncel
16 Kez Görüntülendi.
Emniyet park ve metruk binalarda uygulama yaptı