Kategoriler

Haber Alanya

Ordu’nun işlek caddeleri barikatlarla kısıtlandı

BARİKATLARDA GÖREVLENDİRİLEN POLİS MEMURLARI, İŞİ OLMAYAN VATANDAŞLARIN CADDEYE GİRİŞİNİ KISITLARKEN, CADDELERE GİRMEK ZORUNDA OLAN VATANDAŞLARIN İSE ATEŞLERİ ÖLÇÜLEREK, GEREKLİ UYARI YAPILDIKTAN SONRA GİRİŞLERİNE İZİN VERİLDİ. UYGULAMADA AYRICA, YAŞI BÜYÜK OLAN VATANDAŞLAR İÇİN KİMLİK KONTROLÜ DE YAPILDI.

Ordu’da, korona virüse (Kovid-19) karşı alınan tedbirler kapsamında, şehrin işlek caddelerine giriş barikatla sınırlandırıldı.

Tüm dünyayı ve Türkiye’yi etkisi altına alan korona virüsünün yayılmasına ilişkin mücadele çalışmaları devam ederken, Ordu’da da en işlek caddelerin girişlerine barikat kuruldu. Ordu Valiliği’nin, korona virüs ile mücadele kapsamında aldığı önlemler kapsamında, yapılan onlarca uyarıyı dikkate almayan vatandaşlar için Süleyman Felek ile Sırrı Paşa Caddelerinin giriş ve çıkışları barikatlar ile kısıtlandı. Barikatlarda görevlendirilen polis memurları, işi olmayan vatandaşların caddeye girişini kısıtlarken, caddelere girmek zorunda olan vatandaşların ise ateşleri ölçülerek, gerekli uyarı yapıldıktan sonra girişlerine izin verildi. Uygulamada ayrıca, yaşı büyük olan vatandaşlar için kimlik kontrolü de yapıldı.

Vatandaşlar uygulamadan memnun

Öte yandan uygulamaya konulan ve virüsün yayılmaması için caddelerde insan yoğunluğunun azaltılması için başlatılan uygulama, vatandaşların beğenisini aldı. Vatandaşlar, özellikle 65 yaş ve üstü insanların kesinlikle evden dışarı çıkmaması gerektiğini hatırlatarak, dışarıya çıkmak zorunda kalanların ise gerekli tedbir ve önlemleri alması gerektiğini, korona virüs ile mücadele kapsamında bu ve benzer uygulamaların etkili olacağını belirttiler.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Antalya
16 Kez Görüntülendi.
‘Sineksiz yaz’ için ekipler bilgilendirildi 
Belediye
17 Kez Görüntülendi.
Alanya uçtan uca tertemiz oluyor
Asayiş
17 Kez Görüntülendi.
Alanya’da jandarmadan dron destekli trafik uygulaması 
Antalya
79 Kez Görüntülendi.
Alanya’daki su krizine Başkan Böcek’ten neşter 
Gündem
30 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediye Encümeninden kent disiplini için önemli uyarılar
Spor
10 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor: “TFF Genel Kurulu 18 Temmuz’da yapılmalı
Alanya
12 Kez Görüntülendi.
Özgen: “Avrupalılar Alanya’ya dönmeye başladı 
Spor
13 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyespor “Oğuz ile devam” dedi 
Alanya
17 Kez Görüntülendi.
Alanya’da en güzel ezan okuyanlara takdir belgesi
Alanya
10 Kez Görüntülendi.
Türkiye’nin İlk ve Acil Yardım öğrencileri ALKÜ’de kıyasıya mücadele etti