Kategoriler

Haber Alanya

Halk adamı Seyfettin Nergiz

Ak Parti'den Antalya Milletvekili adayı adayı olan Avsallar'da esnaflık yapan Seyfettin Nergiz, çalışmalarını sürdürüyor. Hemen hemen her gün esnaf ziyareti yapan Nergiz hafta sonun da Antalya Siirtliler Vakfı'nın düzenlediği kahvaltıya katılarak seçim çalışmaları ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

1 Kasım erken seçimlerine az bir süre kala Avsallar'da esnaflık yapan ve bölge halkı tarafından sevilip sayılan Seyfettin Nergiz aday adaylığı başvurusunun ardından çalışmalarına devam ediyor. Esnaf ziyaretleri yapıp halkın sorunlarını dinleyen Nergiz, hafta sonunda da boş durmadı. Antalya Siirtliler Vakfı'nın düzenlemiş olduğu kahvaltılı toplantıya katılan Nergiz, burada da Ak Parti'nin çalışmalarının yanı sıra Milletvekili seçildiği takdirde yapacakları hakkında bilgiler verdi. 
 
'KENDİMİ ALANYALI GİBİ HİSSEDİYORUM'
Kendinden bahseden Nergiz, "Uzun yıllardır Avsallar'da esnaflık yapıyorum. Aslen Siirtliyim. Benim için doğduğum değil, doyduğum yerdir memleketim. Ben kendimi Alanyalı gibi hissediyorum ve öyle yaşıyorum. Ülkemiz üzerinden yüzyıldır kahpe oyunlar oynanıyor, milletimizin birlik ve beraberliği sayesinde tüm bu kahpe oyunlar hedeflerine ulaşamıyorlar. Her zaman olduğu gibi ülkemizde bir çok projenin hayata geçmesinde ve modern bir ülke olmamızda partimizin emeği yok sayılamaz. 13 yıllık Ak Parti iktidarında ülkemiz çok farklı bir hal aldı" dedi.
 
'MEMLEKETİMİZE FAYDAMIZ DOKUNSUN İSTİYORUZ'
Bu birlik ve beraberlik mücadelesinde, Analarımız, gelinlerimiz, genç kızlarımız artık ağlamasın. Bunun için elimizden gelen bütün gayreti gösterelim. O parti, bu parti, o düşünce diye herhangi bir görüş ayrılığına gerek yok. Hepimiz bu zorlu süreci bir arada, el birliği ile halledelim. Çünkü bizim memleketimiz, ülkemiz her şeye değer. Hepimiz kardeşiz. Biz burada etnik kimlik, dil, din, ırk, mezhep ayrımı gözetmeksizin sadece memleketimize faydamız dokunsun istiyoruz” ifadelerini kullandı.
 
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Antalya
21 Kez Görüntülendi.
‘Sineksiz yaz’ için ekipler bilgilendirildi 
Belediye
28 Kez Görüntülendi.
Alanya uçtan uca tertemiz oluyor
Asayiş
22 Kez Görüntülendi.
Alanya’da jandarmadan dron destekli trafik uygulaması 
Antalya
90 Kez Görüntülendi.
Alanya’daki su krizine Başkan Böcek’ten neşter 
Gündem
38 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediye Encümeninden kent disiplini için önemli uyarılar
Spor
12 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor: “TFF Genel Kurulu 18 Temmuz’da yapılmalı
Alanya
15 Kez Görüntülendi.
Özgen: “Avrupalılar Alanya’ya dönmeye başladı 
Spor
15 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyespor “Oğuz ile devam” dedi 
Alanya
18 Kez Görüntülendi.
Alanya’da en güzel ezan okuyanlara takdir belgesi
Alanya
13 Kez Görüntülendi.
Türkiye’nin İlk ve Acil Yardım öğrencileri ALKÜ’de kıyasıya mücadele etti