Kategoriler

Haber Alanya

En iyisi o

Bu sezon ülkemizi Avrupa Superstock 600 Şampiyonası'nda temsil eden genç yetenek Toprak Razgatlıoğlu, sezonun altıncı yarışında İtalya'da Avrupa Şampiyonluğu'nu ilan etti.

 Alanya'nın gurur olan Razgatlıoğlu, "Her gittiğim yerde hem ülkemin hem de Alanya'nın tanıtımını yapıyorum. Şampiyon olduğum için ülkem ve Alanya adına onur duydum" dedi.
AVRUPA'NIN EN HIZLISI 
Alanya'ya motosikleti sevdiren ve Tek Teker Arif olarak tanınan Arif Razgatlıoğlu'nun küçük oğlu Toprak Razgatlıoğlu, Avrupa'ya ismini altın harflerle yazdırdı. İtalya’da üçüncü olan Toprak, Avrupa Superstock 600 Şampiyonası'nda şampiyonluğunu ilan etti. Kawasaki Puccetti Racing takımıyla yarışan Toprak, İtalya’nın Misano Dünya Pisti’nde ikinci cepten başladığı yarışta çok geçmeden liderliği ele geçirdi. Son turlara doğru ilk sıradaki yerini kaptıran Toprak, yarışı üçüncü bitirmesine rağmen toplamda aldığı derece ile Avrupa Şampiyonu oldu. 
BU REKOR KIRILMAZ
Bu sezon Superstock 600 Şampiyonası’nda çıktığı ilk beş yarışı kazanan Toprak Razgatlıoğlu bu alanda da kırılması zor bir rekora imza attı. Önümüzdeki sezon Supersport Dünya Şampiyonası'na terfi edecek sporcumuzun başarılarını orada da sürdürmesi bekleniyor. İtalya’da geçtiğimiz akşam saatlerinde yapılan Supersport Dünya Şampiyonası sıralama turlarında ise milli gururumuz Kenan Sofuoğlu günün en hızlı ikinci ismi oldu. Sofuoğlu, kariyerinin 100. Supersoport Dünya Şampiyonası yarışında yarın TSİ 12:40'ta MV Agusta’nın Fransız pilotu Jules Cluzel’in ardından ikinci cepte start alacak. 
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Gündem
32 Kez Görüntülendi.
Özçelik'ten kaçak yıkım eleştirilerine yanıt
Güncel
14 Kez Görüntülendi.
Emniyet park ve metruk binalarda uygulama yaptı
Asayiş
14 Kez Görüntülendi.
Alanya’da 2 kilo 663 gram uyuşturucu ve 483 sentetik hap ele geçirildi
Spor
16 Kez Görüntülendi.
Dünya şampiyonundan Alanyaspor’a sürpriz ziyaret 
Asayiş
11 Kez Görüntülendi.
Alanya’da sürücülere rekor ceza
Genel
36 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi'nde bazı isimlerin görev yerleri değişti
Belediye
27 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi’nden Gazipaşa Tarım Fuarı çıkarması 
Alanya
22 Kez Görüntülendi.
ALTSO Başkanı Eray Erdem esnafı ziyaret etti
Gündem
25 Kez Görüntülendi.
Şehidimiz son yolculuğuna uğurlandı
Çevre
18 Kez Görüntülendi.
Yılın ilk çöp kategorize çalışması yapıldı