Kategoriler

Haber Alanya

Alanya'da Muhsin Yazıcıoğlu anlatıldı

Alanya Sivil İnisiyatifi Platformu tarafından ’28 Şubat ve Muhsini Tavır’ konulu konferans düzenlendi. Alanya Kültür Merkezi’nde düzenlenen konferansta helikopter kazasında vefat eden Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu anlatıldı.

Alanya Sivil İnisiyatifi Platformu Başkanı Nadir Namal, belediye meclis üyeleri ile vatandaşlar katıldı. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan konferans saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti. Konferansın açılış konuşmasını yapan Namal, amaçlarının gençlerin ideallerini geleceğin ilerisine götürme çabalarını desteklemek olduğunu söyledi.  Namal, “Alanyalı gönüllüleri, tüccarı, esnafı, öğretmeni kısaca tüm Alanyalılar ve kendini Alanyalı hisseden arkadaşlarımızla birlikte bunu başaracağız” dedi.

Araştırmacı-Yazar Hakkı Öznur konuşmasında, “İyi ki Muhsin Yazıcıoğlu ile yol ve dava arkadaşı olmuşum. Bugün ülkemizde devlet adamı yokluğu var. Günümüzde devleti ebedi müddet devlet, millet, vatan diyen, Türkiye’yi, Ortadoğu’yu, dünyayı okuyan, sorgulayan, bilen devlet adamlarına ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı.

Öznur, BBP Partisi Eski Genel Başakanı Muhsi Yazıcıoğlu için, “Yazıcıoğlu entelektüeldi. Fikri, felsefi muhteşem bir derinliği vardı” şeklinde konuştu. Yazıcıoğlu’nun hayatını kaybettiği kaza için konuşan Hakkı Öznur, “Devlet bir gün lazım oldu. O gün de alanda yoktu. Devleti, hükümeti göremedim. Genelkurmayını, MİT’ini göremedim. Kaza deyip geçtiler. 11 sene oldu. Büyük Ortadoğu Projesi’ne, Büyük İsrail Projesi’ne karşı çıktığı için, emperyalizmle, bölücülükle mücadele ettiği için Keş Dağları’nda şehit edildi” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Antalya
18 Kez Görüntülendi.
‘Sineksiz yaz’ için ekipler bilgilendirildi 
Belediye
23 Kez Görüntülendi.
Alanya uçtan uca tertemiz oluyor
Asayiş
22 Kez Görüntülendi.
Alanya’da jandarmadan dron destekli trafik uygulaması 
Antalya
88 Kez Görüntülendi.
Alanya’daki su krizine Başkan Böcek’ten neşter 
Gündem
36 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediye Encümeninden kent disiplini için önemli uyarılar
Spor
12 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor: “TFF Genel Kurulu 18 Temmuz’da yapılmalı
Alanya
15 Kez Görüntülendi.
Özgen: “Avrupalılar Alanya’ya dönmeye başladı 
Spor
14 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyespor “Oğuz ile devam” dedi 
Alanya
18 Kez Görüntülendi.
Alanya’da en güzel ezan okuyanlara takdir belgesi
Alanya
12 Kez Görüntülendi.
Türkiye’nin İlk ve Acil Yardım öğrencileri ALKÜ’de kıyasıya mücadele etti