Kategoriler

Haber Alanya

Alanya İYİ Parti karıştı!Arıkan, Apaydın'ın görevden alınmasını istedi!

İYİ Parti Antalya İl Başkan Yardımcısı Alper Arıkan'ın kardeşi Çağrı Arıkan, Ak Parti’ye hakaret içeren söylemlerde bulunduğu için gözaltına alınan Şefik Bahçe'nin teşkilat tarafından desteklenmemesine tepki gösterdi. Arıkan, Genel Merkeze ve İl Başkanlığına çağrıda bulunarak İyi Parti Alanya İlçe Başkanı Yücel Apaydın'ın görevden alınması çağrısında bulundu.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden Ak Parti’ye hakaret içeren söylemlerde bulunduğu ortaya çıkan İyi Parti Üyesi Şefik Bahçe, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu tarafından yapılan suç duyurusunun ardından dün gözaltına alınmıştı. Bahçe'nin gözaltına alınmasının ardından sosyal medya platformu Facebookta çok sayıda İyi Parti isim Bahçe'ye destek çıkarken İYİ Parti Antalya İl Başkan Yardımcısı Alper Arıkan'ın kardeşi Çağrı Arıkan, Bahçe'ye İYİ Parti Alanya İlçe Teşkilatı'nın destek çıkmadığını belirterek İYİ Parti İlçe Başkanı Yücel Apaydın'ın görevden alınması çağrısında bulundu. 
ARIKAN'DAN ÇAĞRI: APAYDIN'I GÖREVDEM ALIN!
Arıkan açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Yazık..Acı olan da İYİ Parti Alanya İlçe Başkanının AKP lilerle bir olup Şefik Bahçe'nin gözaltına alınmasında payının olmasıdır. Şefik Bahçe Alanya kurucularındandır. Alanya teşkilatındaki emeklerini görmezden gelmek nankörlüktür. Bu ne hırstır ki aile içindeki rekabeti siyasi rakiplerinle iş birliği yapacak kadar küçülüyorsun. İl Başkanlığına,Genel merkeze şahsi tavsiyemdir derhal görevden alınız" dedi. Arıkan'ın paylaşımına çok sayıda partili de destek verdi. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Antalya
21 Kez Görüntülendi.
‘Sineksiz yaz’ için ekipler bilgilendirildi 
Belediye
28 Kez Görüntülendi.
Alanya uçtan uca tertemiz oluyor
Asayiş
22 Kez Görüntülendi.
Alanya’da jandarmadan dron destekli trafik uygulaması 
Antalya
90 Kez Görüntülendi.
Alanya’daki su krizine Başkan Böcek’ten neşter 
Gündem
37 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediye Encümeninden kent disiplini için önemli uyarılar
Spor
12 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor: “TFF Genel Kurulu 18 Temmuz’da yapılmalı
Alanya
15 Kez Görüntülendi.
Özgen: “Avrupalılar Alanya’ya dönmeye başladı 
Spor
15 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyespor “Oğuz ile devam” dedi 
Alanya
18 Kez Görüntülendi.
Alanya’da en güzel ezan okuyanlara takdir belgesi
Alanya
13 Kez Görüntülendi.
Türkiye’nin İlk ve Acil Yardım öğrencileri ALKÜ’de kıyasıya mücadele etti