Kategoriler

Haber Alanya

Alanya’da genç kıza çarparak öldüren sürücü cezaevine gönderildi

Türkler Mahallesi, Deliklitaş Caddesi üzerinde dün yol kenarında bulunan 26 yaşındaki animatör genç kıza çarparak ölümüne sebep olan sürücü, nöbetçi mahkemece tutuklanırken, 2 kişi serbest bırakıldı. Şüpheliler verdikleri ifadede, '‘Alkol aldık, yolda bir şeye çarptık’ dedi.

Edinilen bilgiye göre, 8 Temmuz günü saat 12.00'de Türkler Mahallesi Deliklitaş Caddesi'nde yol kenarında genç bir kızın hareketsiz yattığını gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ve jandarma ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan muayenede genç kızın öldüğü tespit edildi. Ölen genç kızın 26 yaşındaki Duygu Erdoğan olduğu ve 5 yıldızlı bir otelde çalıştığı öğrenilirken genç kızın cesedi savcılık talimatıyla otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
3 KİŞİ YAKALANDI
Olayla ilgili Alanya Cumhuriyet Savcılığınca yapılan soruşturmada Alanya Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı istihbarat birimlerince yapılan çalışmada 8 Temmuz günü gece saat 03.00 sıralarında genç kızın ölümüyle ilgili olarak 07 HYY 81 plakalı otomobilin olay yerinden geçtiğinin tespit edilmesi üzerine otomobil sürücüsü 20 yaşındaki Yunus Emre A., araçta bulunan 28 yaşındaki Emrah Şahin ve 22 yaşındaki Ramazan Ö. yakalanarak İncekum Jandarma Komutanlığına götürülerek gözaltına alındılar.
‘KORKARAK OLAY YERİNDEN UZAKLAŞTIK’
Şüphelilerin verdikleri ilk ifadede, “Sahilde toplandık alkol aldık. Dönerken aracımızla yolda ilerlerken farkında olmadan bir şeye çarptık ve korkarak olay yerinden uzaklaştık' dediler. Alanya İncekum Jandarma Karakolu'nda ifadeleri alınan 3 şüpheli olan Yunus Emre A., Emrah Ş., ve Ramazan Ö. adliyeye sevk edildiler. Savcılıkta ifadeleri alınan Emrah Ş, ve Ramazan Ö. serbest bırakılırken otomobil sürücüsü Yunus Emre A. nöbetçi mahkemece 'taksirle adam öldürme' suçundan tutuklanarak Alanya L. Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Antalya
21 Kez Görüntülendi.
‘Sineksiz yaz’ için ekipler bilgilendirildi 
Belediye
28 Kez Görüntülendi.
Alanya uçtan uca tertemiz oluyor
Asayiş
22 Kez Görüntülendi.
Alanya’da jandarmadan dron destekli trafik uygulaması 
Antalya
90 Kez Görüntülendi.
Alanya’daki su krizine Başkan Böcek’ten neşter 
Gündem
37 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediye Encümeninden kent disiplini için önemli uyarılar
Spor
12 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor: “TFF Genel Kurulu 18 Temmuz’da yapılmalı
Alanya
15 Kez Görüntülendi.
Özgen: “Avrupalılar Alanya’ya dönmeye başladı 
Spor
15 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyespor “Oğuz ile devam” dedi 
Alanya
18 Kez Görüntülendi.
Alanya’da en güzel ezan okuyanlara takdir belgesi
Alanya
13 Kez Görüntülendi.
Türkiye’nin İlk ve Acil Yardım öğrencileri ALKÜ’de kıyasıya mücadele etti