Kategoriler

Haber Alanya

Türkdoğan, Soylu ile görüştü

MHP Antalya il Başkanı Mustafa Aksoy ve MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan 23 Haziran Pazar günü yapılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi öncesinde Cumhur İttifakı Adayı Binali Yıldırım’a destek için İstanbul’da çalışma yaptı. Türkdoğan ve Aksoy, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile de sohbet edip çalışmarına destek verdi. 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya il Başkanı Mustafa Aksoy ve MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan 23 Haziran Pazar günü yapılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi öncesinde Cumhur İttifakı Adayı Binali Yıldıram’a destek için İstanbul’da çalışma yaptı. İl Başkanı Aksoy ve İlçe Başkanı Türkdoğan İstanbul seçimlerinde partilerine aktif olarak destek verdi. İstanbul’da seçim çalışmalarına katılan Aksoy ve Türkdoğan saha çalışmalarının yanı sıra dernekler ile sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek Cumhur İttifakı Adayı Binali Yıldıram’a destek istediler. 
TÜRKDOĞAN ALANYALILAR DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ
MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan , saha çalışmalarının ardından İstanbul’da yaşayan Alanyalılarla bir araya geldi. Balat’ta bulunan Alanyalılar Derneği’ni ziyaret eden İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, burada hemşerilerinden destek istedi. Alanyalılar Dernek Başkanı Eyüp Kaya ve yönetimi ile pazar günü yapılan seçimler öncesinde karşılıklı fikir ve görüş alış verişinde bulunan Türkdoğan, Kaya ve yönetimine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. 
AKSOY VE TÜRKDOĞAN, BAKAN SOYLU İLE BİR ARAYA GELDİ
MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy ve MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun İstanbul Motorlu Araç SAtıcıları Derneği'nde düzenlediği toplantıya da katıldı. Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek'in de yer aldığı toplantı sonrasında Başkan Aksoy ve Türkdoğan, İçleri Bakanı Süleyman Soylu ile sohbet edip çalışmalarına destek verdi. - Mert CANTÜRK
 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Antalya
21 Kez Görüntülendi.
‘Sineksiz yaz’ için ekipler bilgilendirildi 
Belediye
28 Kez Görüntülendi.
Alanya uçtan uca tertemiz oluyor
Asayiş
22 Kez Görüntülendi.
Alanya’da jandarmadan dron destekli trafik uygulaması 
Antalya
90 Kez Görüntülendi.
Alanya’daki su krizine Başkan Böcek’ten neşter 
Gündem
37 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediye Encümeninden kent disiplini için önemli uyarılar
Spor
12 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor: “TFF Genel Kurulu 18 Temmuz’da yapılmalı
Alanya
15 Kez Görüntülendi.
Özgen: “Avrupalılar Alanya’ya dönmeye başladı 
Spor
15 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyespor “Oğuz ile devam” dedi 
Alanya
18 Kez Görüntülendi.
Alanya’da en güzel ezan okuyanlara takdir belgesi
Alanya
12 Kez Görüntülendi.
Türkiye’nin İlk ve Acil Yardım öğrencileri ALKÜ’de kıyasıya mücadele etti