Kategoriler

Haber Alanya

SOSYAL UYARI

MHP kulislerinde kongre öncesi birçok isim başkan adayı olarak geçerken sosyal medyada yapılan atışmalara tepki gösteren MHP İlçe Başkanı Uyar, yine sosyal medya üzerinden uyarılarda bulundu. Uyar Facebook ve Twitter'ı fitne, dedikodu yapılan cadı kazanına benzetti ve ülkücüleri buralarda ulu orta yazışmamaları yönünde uyardı.

ULU ORTA ORTAMLARDA YAZIŞMAYIN 
Facebook'un milyonlarca insanın yazıştığı, aklına gelen her şeyi yazdığı, ileri geri konuştu bir haberleşme sistemi olduğunu belirten MHP İlçe Başkanı Cafer Uyar, “MHP'li, ülkücü, dava adamı olmak, parti ile alakalı, parti politikalarını varsayımlar üzerinden hareket ederek aile içinde konuşulup tartışılacak hususları, dedikodu kazanı olan Facebook'ta ulu orta yazışmamaktır, konuşmamaktır” dedi.
‘MİLLİYETÇİLİK BENİM KARA SEVDAM’
Bazı kişilerin ülkücü kisvesi altında sahte isimler kullanarak sanal ortamda eleştirilerde bulunduklarını belirten Uyar, “MHP'nin Alanya'daki teşkilat başkanı benim. Türk milliyetçiliği benim kara sevdam. Partimin her platformda olumlu haberlerle anılmasını isterim. Özelikle Twitter ve Facebook'ta sahte isim kullananlar ‘Ben ülkücüyüm’ diyerek, çatı adayında alınan sonuçları,  ‘Şöyle oldu böyle oldu, filan fıstık oldu’ diyerek çatı adaya karar verenleri eleştirmesinin bu aşamada fayda getirmeyeceğini söylüyorum” şeklinde konuştu. 
‘SİYASET DEĞİL HİZMET YAPIYORUZ’
Ülkenin gidişatını iyi görmediklerini belirten Uyar, “Biz kendimizi siyasi parti değil hizmet partisi olarak görüyoruz. Şu anda Türk milletinin Anadolu'dan kovulması çalışmaları yapılıyor. Her aşamada bununla mücadele edilmesi gerekiyor. Bunun yolu ise siyaset yapmak, güçlü olmak, ülkeyi yönetmek, kavga yerine yöneterek bunları engellemek.  Güneydoğu'da yarın (bugün) 3 ayrılıkçı okul devreye girecek. Bu şu demek; Türkiye'de iki devlet, iki millet, iki vatan var demek. Ayrı ayrı eğitim yapılacak. Bu biri başlangıç. Bunun için her adımı, her sözü, her kelimeyi karşımıza aldığımız her insanı bu pencereden değerlendirmeliyiz” dedi.
 
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Antalya
21 Kez Görüntülendi.
‘Sineksiz yaz’ için ekipler bilgilendirildi 
Belediye
28 Kez Görüntülendi.
Alanya uçtan uca tertemiz oluyor
Asayiş
22 Kez Görüntülendi.
Alanya’da jandarmadan dron destekli trafik uygulaması 
Antalya
90 Kez Görüntülendi.
Alanya’daki su krizine Başkan Böcek’ten neşter 
Gündem
37 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediye Encümeninden kent disiplini için önemli uyarılar
Spor
12 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor: “TFF Genel Kurulu 18 Temmuz’da yapılmalı
Alanya
15 Kez Görüntülendi.
Özgen: “Avrupalılar Alanya’ya dönmeye başladı 
Spor
15 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyespor “Oğuz ile devam” dedi 
Alanya
18 Kez Görüntülendi.
Alanya’da en güzel ezan okuyanlara takdir belgesi
Alanya
13 Kez Görüntülendi.
Türkiye’nin İlk ve Acil Yardım öğrencileri ALKÜ’de kıyasıya mücadele etti