Kategoriler

Haber Alanya

Mesai başladı

Aytemiz Alanyaspor, milli maçlar ve yerel seçimlerden dolayı lige verilen arada 5 günlük iznini tamamlayarak çalışmalarına başladı.

Aytemiz Alanyaspor, milli maçlar ve yerel seçimlerden dolayı lige verilen arada 5 günlük iznini tamamlayarak çalışmalarına dün başladı. Antrenman öncesi doğum günü olan Hasan Ayaroğlu için pastayla kutlama yapıldı. Teknik Direktör Sergen Yalçın gözetiminde yapılan antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra 5’e 2 top kapma çalışması yapan turuncu yeşilliler, antrenmanı dar alanda çift kale maçla tamamladı. Sakatlığı bulunan Obi ve Villafanez takımdan ayrı çalıştı. Milli takım kadrolarında yer alan Efecan Karaca ve Djalma Campos ise antrenmanda yer almadı. Turuncu yeşilli takım çalışmalarına bugün çift idman yaparak devam edecek. 
HAZIRLIK MAÇI
Turuncu yeşilliler 26 Mart Salı günü hazırlık maçında Türkmenistan Ligi'nde son 5 sezonun şampiyonu olan Altyn Asyr takımıyla karşılaşacak. Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma saat 16.00'da başlayacak. Turuncu yeşilli taraftarlar karşılaşmayı ücretsiz olarak izleyebilecek. 
SÖZLEŞMELERİ BİTİYOR
Aytemiz Alanyaspor'da sezon sonu sözleşmeleri sona erecek olan Plet ve Mbilla ile yollar ayrılacak. Geriye kalan 12 yabancı futbolcudan kiralık olarak gelen Obi dışında 10 yabancı futbolcunun sözleşmeleri ise 2020 ve 2021 sezonuna kadar sürüyor. Yaklaşık 2 yıldır altyapıda antrenmanlara çıkan Plet'ten sezon sonunda kurtulacak olan Aytemiz Alanyaspor, Etame Mbilla ile de yeni sözleşme düşünmüyor. 
 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Asayiş
15 Kez Görüntülendi.
Alanya Jandarma trafik denetimlerine devam ediyor
Antalya
10 Kez Görüntülendi.
Alanya’da sinekle mücadele yoğun bir şekilde sürdürülüyor. 
Alanya
19 Kez Görüntülendi.
Özçelik: “İskele’de disiplini biz sağlayacağız"
Gündem
23 Kez Görüntülendi.
Alanya'da 70 futbol sahası büyüklüğünde kaçak var
Alanya
23 Kez Görüntülendi.
Yücel’den Devlet Bahçeli ziyareti
Güncel
14 Kez Görüntülendi.
Özçelik: “Alanya’da gecekondu dönemini bitireceğim 
Genel
15 Kez Görüntülendi.
Tavlı'dan yeni hastane inşaatına inceleme
Alanya
15 Kez Görüntülendi.
Özçelik'ten Erdem'i mutlu eden yazı
Gündem
38 Kez Görüntülendi.
Özçelik'ten kaçak yıkım eleştirilerine yanıt
Güncel
16 Kez Görüntülendi.
Emniyet park ve metruk binalarda uygulama yaptı