Kategoriler

Haber Alanya

Alanya’da hizmet vatandaşın ayağında

Antalya Büyükşehir Belediyesi, hizmeti vatandaşın ayağına kadar götürerek sosyal belediyeciliğin en güzel örneğini sergiliyor. Alanya’nın kırsal mahallelerinde yaşayan çocuk, genç, yaşlı bireylere doktor, hemşire,  sosyolog, psikolog, kuaför hizmeti verildi. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler, Sağlık ve Kültür Dairesi Başkanlıkları kırsal bölgelerde oturan vatandaşları, mahallelerinde ve evlerinde ziyaret ederek, derdine çare oluyor. Merkeze uzak mahallelerde yaşayan, şehre gelip gitme şansı daha az olan, hasta, yaşlı, çocuk ve bakıma ihtiyaç duyan vatandaşlara yönelik gerçekleştirilen sosyal proje gönüllere dokunuyor. Sosyal Hizmetler ve Sağlık Dairesi Başkanlarının idaresinde gerçekleştirilen çalışmaya, doktor, diş hekimi, hemşire, sosyolog, psikolog, kuaför ve yardımcı personelden oluşan ekip, çocuk, kadın, yaşlı, hasta ve bakıma muhtaç olan vatandaşlara yerinde hizmet veriyor. 
Alanya’da 59 mahallede 7700 kişiye ulaşıldı
Sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden olan hizmet kapsamında Alanya’da 59 mahallede 7 bin 700 vatandaşa ulaşıldı. 9 mahallede ise ekipler çalışmalarını önümüzdeki hafta sürdürecek. Beldibi, Fakırcalı, Yaylakonak, Çamlıca, Tırılar, Şıhlar, Kocaoğlanlı, İshaklı Özvadi, İmamlı, Uğrak, Büyükpınar ve Hocalar,  mahallelerini ziyaret eden ekipler, çocuklara diş eğitimi, kadınlara kuaförlük hizmeti verirken, yaşlı ve bakıma ihtiyaç duyan bireyleri sağlık kontrolünden geçiriyor. Ekipler, ardından Mahmutseydi, Paşaköy, Elikesik, Yasırali, Bayır, Bayırkozağacı ve Gözübüyük mahallerinde çalışmalarına devam edecek. Böylece Alanya’nın tüm mahallelerinde sağlık taraması çalışması tamamlanmış olacak.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Asayiş
14 Kez Görüntülendi.
Alanya Jandarma trafik denetimlerine devam ediyor
Antalya
10 Kez Görüntülendi.
Alanya’da sinekle mücadele yoğun bir şekilde sürdürülüyor. 
Alanya
16 Kez Görüntülendi.
Özçelik: “İskele’de disiplini biz sağlayacağız"
Gündem
19 Kez Görüntülendi.
Alanya'da 70 futbol sahası büyüklüğünde kaçak var
Alanya
20 Kez Görüntülendi.
Yücel’den Devlet Bahçeli ziyareti
Güncel
13 Kez Görüntülendi.
Özçelik: “Alanya’da gecekondu dönemini bitireceğim 
Genel
14 Kez Görüntülendi.
Tavlı'dan yeni hastane inşaatına inceleme
Alanya
14 Kez Görüntülendi.
Özçelik'ten Erdem'i mutlu eden yazı
Gündem
38 Kez Görüntülendi.
Özçelik'ten kaçak yıkım eleştirilerine yanıt
Güncel
16 Kez Görüntülendi.
Emniyet park ve metruk binalarda uygulama yaptı