Kategoriler

Haber Alanya

Alanyaspor'da Sergen Yalçın dönemi

Aytemiz Alanyaspor'da Mesut Bakkal'dan boşalan teknik direktörlük görevine 46 yaşındaki teknik direktör Sergen Yalçın getirildi.

Aytemiz Alanyaspor teknik direktör Sergen Yalçın ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. Alanyaspor Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde düzenlenen düzenlenen imza töreninde konuşan kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu, teknik direktör Sergen Yalçın ve ekibine başarılar dileyerek, “İnşallah birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz.  Her iki taraf için de hayırlı olsun” dedi. Teknik Direktör Sergen Yalçın ise, “Alanyaspor’da yeni bir süreç yaşanıyor. Bundan sonraki süreç hem bizim için hem de Alanyaspor için inşallah hayırlı olur. Alanyaspor’a bizi uygun gördüğü için başkan Çavuşoğlu’na teşekkür ediyorum. Alanya başarılı olabileceğimize inandığım bir camia” diye konuştu. Oyuncuların hepsini tanıdığını belirten Yalçın şöyle devam etti: “Anlaştık ancak Fenerbahçe maçından sonra göreve başlayacağız. Ligde her takım her takımı yenebilecek durumda. Herkes iyi savaşıyor. Hiç belli olmaz. Kazanabiliriz de kaybedebiliriz de. Bu tür maçlara konsantre olmak daha kolay. Umarım haftasonu bizim için iyi bir oyun olur.” Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın ekibi ise şöyle: Murat Şahin (Antrenör), Çağdaş Atan (Antrenör), Murat Kaytaz (Analiz), Levent Açıl (Kaleci Antrenörü), Giovanni Melchiorre (Kondisyoner), Gürsoy Yalçın (Maç izleme). 
 

Turuncu yeşilli takım Pazar günü deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçına altyapı antrenörleri gözetiminde çıkacak. Teknik direktör Sergen Yalçın bu maçı tribünden izleyecek. 
 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Asayiş
14 Kez Görüntülendi.
Alanya Jandarma trafik denetimlerine devam ediyor
Antalya
10 Kez Görüntülendi.
Alanya’da sinekle mücadele yoğun bir şekilde sürdürülüyor. 
Alanya
16 Kez Görüntülendi.
Özçelik: “İskele’de disiplini biz sağlayacağız"
Gündem
18 Kez Görüntülendi.
Alanya'da 70 futbol sahası büyüklüğünde kaçak var
Alanya
20 Kez Görüntülendi.
Yücel’den Devlet Bahçeli ziyareti
Güncel
13 Kez Görüntülendi.
Özçelik: “Alanya’da gecekondu dönemini bitireceğim 
Genel
13 Kez Görüntülendi.
Tavlı'dan yeni hastane inşaatına inceleme
Alanya
14 Kez Görüntülendi.
Özçelik'ten Erdem'i mutlu eden yazı
Gündem
38 Kez Görüntülendi.
Özçelik'ten kaçak yıkım eleştirilerine yanıt
Güncel
16 Kez Görüntülendi.
Emniyet park ve metruk binalarda uygulama yaptı