Kategoriler

Haber Alanya

Alanyalı öğrenciler, kardeş şehir Talsi'de

Alanya Bahçeşehir Koleji’nden bir grup öğrenci ve öğretmen Alanya Belediyesi’nin desteğiyle Letonya’daki kardeş şehir Talsi’ye gitti.

 
Alanya Belediyesi’nin desteğiyle Letonya’daki kardeş şehir Talsi’ye giden liseli öğrenci grubu orada Türkiye’yi temsil edecek ve programı Rusya, Litvanya ve Estonya’dan da öğrenciler katılacak. Konuya ilişkin bir açıklama yapan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Kardeş şehirlerimiz aracılığıyla gençlerimiz için çeşitli projeler ve değişimlerde işbirliği yapıyoruz. Bu kapsamda Letonya’daki kardeş şehrimiz Talsi’ye giden öğrenci ve öğretmenlerimiz de 3 – 10 Ağustos tarihleri arasında bir hafta Letonya, Litvanya, Estonya ve Rusya’dan gelen arkadaşlarıyla çeşitli öğrenim programlarına, yabancı dil eğitimine katılacak ve birbirlerine kültürlerini tanıtıp öğretmeye çalışacaklar. Alanya Belediyesi olarak bu tür programlara ve değişimlere sıcak bakıyor ve geliştirerek sürdürmek istiyoruz. Bu anlamda Letonya’ya giden öğrenci kardeşlerime ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum” dedi.  
Bahçeşehir Koleji Alanya’dan Letonya Talsi’deki Uluslararası Kampta, Öğretmenler Fatma Figen Yazan ile Tuğçe Yörür ve öğrenciler Zeynep Ceren Ayman, Selin Açar, Furkan Gülten, Uğur Demirkan, Oya Özlem Bazer, Mısra Duman, Nehir Su Koç, Karya Mengeş, Meriç Turhan, Mustafa Balcı, Hüseyin Ağaoğlu, İlayda Kodal ve Batuhan Duman'dan oluşan ekip 10 Ağustos'a kadar faaliyetlerini sürdürecek.
 
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Antalya
16 Kez Görüntülendi.
‘Sineksiz yaz’ için ekipler bilgilendirildi 
Belediye
17 Kez Görüntülendi.
Alanya uçtan uca tertemiz oluyor
Asayiş
17 Kez Görüntülendi.
Alanya’da jandarmadan dron destekli trafik uygulaması 
Antalya
79 Kez Görüntülendi.
Alanya’daki su krizine Başkan Böcek’ten neşter 
Gündem
30 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediye Encümeninden kent disiplini için önemli uyarılar
Spor
10 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor: “TFF Genel Kurulu 18 Temmuz’da yapılmalı
Alanya
12 Kez Görüntülendi.
Özgen: “Avrupalılar Alanya’ya dönmeye başladı 
Spor
13 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyespor “Oğuz ile devam” dedi 
Alanya
17 Kez Görüntülendi.
Alanya’da en güzel ezan okuyanlara takdir belgesi
Alanya
10 Kez Görüntülendi.
Türkiye’nin İlk ve Acil Yardım öğrencileri ALKÜ’de kıyasıya mücadele etti