Kategoriler

Haber Alanya

Türkdoğan’dan Yücel'e meydan teşekkürü

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Alanya Belediyesi tarafından yapımı devam eden Hacet Meydan Projesi'ni inceledi. Türkdoğan, “Bittiğinde Ahmet Tokuş Bulvarıyla Hacet Meydanını buluşturacak olan bu güzel yaşam alanını şehrimize kazandıran Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel ve ekibini kutluyorum” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte esnaf ziyaretinde bulundu. Ahmet Tokuş Bulvarı ve Eczacılar Caddesinin bulunan esnafları  ziyaret eden Mustafa Türkdoğan ve Yönetim Kurulu üyeleri vatandaşların talep be beklentilerini dinledi. Türkdoğan ve yönetimi daha sonra ise Alanya Belediyesi tarafından yapımı devam eden Hacet Meydan Projesi’ni yerinde inceledi. Ziyaretlerle ilgili bilgi veren Başkan Türkdoğan, “Yönetim Kurulu Üyelerimizle; Ahmet Tokuş Bulvarı ve Eczacılar Caddesinde bulunan esnaflarımızı ziyaret ederek, selamladık. Vatandaşlarımızın, Teşkilatımızdan talep ve beklentilerini dinledik. MHP Alanya İlçe Teşkilatı olarak her daim sahadayız, yılmadan, yorulmadan... Liderimiz Devlet Bahçeli'yi ve davamızı anlatmaya devam edeceğiz. Hakkın yolunda, milletin yanındayız.” dedi.
Sözlerine devam eden Türkdoğan, “Alanya Belediyemiz tarafından yapımı devam eden Hacet Meydan Projesi'ni de Yönetim Kurulu Üyelerimizle yerinde inceledik. Bittiğinde Ahmet Tokuş Bulvarıyla Hacet Meydanını buluşturacak olan bu güzel yaşam alanını şehrimize kazandıran Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel ve ekibini kutluyorum” diye konuştu. – Mert CANTÜRK 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Asayiş
13 Kez Görüntülendi.
Alanya Jandarma trafik denetimlerine devam ediyor
Antalya
9 Kez Görüntülendi.
Alanya’da sinekle mücadele yoğun bir şekilde sürdürülüyor. 
Alanya
13 Kez Görüntülendi.
Özçelik: “İskele’de disiplini biz sağlayacağız"
Gündem
16 Kez Görüntülendi.
Alanya'da 70 futbol sahası büyüklüğünde kaçak var
Alanya
18 Kez Görüntülendi.
Yücel’den Devlet Bahçeli ziyareti
Güncel
12 Kez Görüntülendi.
Özçelik: “Alanya’da gecekondu dönemini bitireceğim 
Genel
12 Kez Görüntülendi.
Tavlı'dan yeni hastane inşaatına inceleme
Alanya
13 Kez Görüntülendi.
Özçelik'ten Erdem'i mutlu eden yazı
Gündem
38 Kez Görüntülendi.
Özçelik'ten kaçak yıkım eleştirilerine yanıt
Güncel
16 Kez Görüntülendi.
Emniyet park ve metruk binalarda uygulama yaptı