Kategoriler

Haber Alanya

Çavuşoğlu'na üç yeni yardımcı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Dışişleri Bakanlığı Konutu'nda gerçekleşen kabulde Kuveyt'in Ankara Büyükelçisi Gassan Yusuf Abdulbari El - Zevavi ve Ürdün'ün Ankara Büyükelçisi İsmail İssa Rifaie ile ikili ilişkileri ve bölgesel konuları değerlendirdiklerini belirtti.

Bakan Çavuşoğlu, Türkiye'deki görev süresi sona eren Arjantin'in Ankara Büyükelçisi Julian Luis Tettamanti'ye de Türkiye - Arjantin ilişkilerine katkılarından dolayı teşekkür ettiklerini kaydetti. Katar'ın Ankara Büyükelçisi Salim Mübarek Al Şafi, Japonya'nın Ankara Büyükelçisi Akio Miyajima ve Yeni Zelanda'nın Ankara Büyükelçisi Jane Wendy Hinton ile de görüştüklerini vurgulayan Çavuşoğlu, "Görüşmelerimizde, ülkelerimiz arasındaki ilişkilerde önümüzdeki dönemi ve güncel konuları ele aldık." ifadelerini kullandı.
DESTİCİ ZİYARET ETTİ
Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı (BBP) Mustafa Destici, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na bir ziyarette bulunarak başarılar diledi. Sosyal medya hesabından ziyarete ilişkin bir fotoğraf paylaşan Destici, Bakan Çavuşoğlu ile dış politikada yaşanan gelişmeleri değerlendirdiklerini belirtti. Destici, Twitter'dan yaptığı açıklamada ziyarete ilişkin olarak, "Dışışleri Bakanımız Sn.Mevlüt Çavuşoğlu'nu ziyaret ederek hem hayırlı olsun ve başarı dileklerimizi ilettik. Hem de dış politikada son dönemde yaşananları değerlendirme fırsatı bulduk." ifadelerini kullandı.
ÇAVUŞOĞLU’NA 3 YARDIMCI
Dışişleri Bakanı  Mevlüt Çavuşoğlu 'nun  yardımcıları belli oldu. Bakan yardımcılıklarına 3 isim atandı. Sedat Önal, Faruk Kaymakcı ve Yavuz Kıran Dışişleri bakan yardımcıları olarak atandı. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Gündem
11 Kez Görüntülendi.
Özçelik'ten kaçak yıkım eleştirilerine yanıt
Güncel
6 Kez Görüntülendi.
Emniyet park ve metruk binalarda uygulama yaptı
Asayiş
7 Kez Görüntülendi.
Alanya’da 2 kilo 663 gram uyuşturucu ve 483 sentetik hap ele geçirildi
Spor
7 Kez Görüntülendi.
Dünya şampiyonundan Alanyaspor’a sürpriz ziyaret 
Asayiş
4 Kez Görüntülendi.
Alanya’da sürücülere rekor ceza
Genel
13 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi'nde bazı isimlerin görev yerleri değişti
Belediye
22 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi’nden Gazipaşa Tarım Fuarı çıkarması 
Alanya
18 Kez Görüntülendi.
ALTSO Başkanı Eray Erdem esnafı ziyaret etti
Gündem
20 Kez Görüntülendi.
Şehidimiz son yolculuğuna uğurlandı
Çevre
16 Kez Görüntülendi.
Yılın ilk çöp kategorize çalışması yapıldı