Kategoriler

Haber Alanya

Bakan Çavuşoğlu Alanya'da

Alanyalı Dışileri bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, adına açılan okulda Afrin'e yönelik yapılan "Zeytindalı Hareketatı" anısına zeytin fidanı dikti. Çavuşoğlu bir dizi ziyaretlerde bulunmak için geldiği Alanya'da adına açılan Mevlüt Çavuşoğlu Spor Lisesini eşi Hülya Çavuşoğlu ile ziyaret etti. Ardından Cuma Namazını vatandaşlarla birlikte kılan Bakan Çavuşoğlu, Alanyaspor Store'nin açılışını gerçekleştirerek ALTSO seçimlerinin galibi olan Mehmet Şahin'i makamında ziyaret ederek tebrik etti ve başarılar diledi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt 

Çavuşoğlu bir dizi ziyaretlerde bulunmak için geldiği Alanya'da adına açılan Mevlüt Çavuşoğlu Spor Lisesini eşi Hülya Çavuşoğlu ile ziyaret etti. Burada öğrenci ve öğretmenler tarafından karşılanan Bakan Çavuşoğlu için öğrencilerden oluşan bir müzik grubu tarafından "Gesi Bağları" türküsü söylendi. 

Adına açılan okulun bahçesinde öğrencilerle Afrin'e yönelik yapılan "Zeytindalı Hareketatı" anısına eşiyle zeytin fidanı diken Bakan Çavuşoğlu, fidanın ilk can suyunu vererek "Kahramanlarımıza selam olsun" dedi.
Ardından Türkler İMKB Sosyal Bilimler Lisesi'ne geçen Bakan Çavuşoğlu burada öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Çavuşoğlu daha sonra okuduğu Türkler Aynur Hasan Sipahioğlu İlkokulu-Ortaokulu'nu gitti. Okuduğu sınıfa giren Çavuşoğlu eşine "Burası iki sınıftı. 4 ve 5. buradaydı. Bu sınıfın bir bölümü de birinci sınıftı. 2 ve 3. sınıf da yan odadaydı." dedi. Çavuşoğlu, ilkokul 3. sınıftayken matematik dersinde üst sınıflara tahtaya kalkarak ders verdiğini de sözlerine ekledi. 
Bakan Çavuşoğlu okul çıkışında ise önce eşi sonra da ağabeyi Ahmet Çavuşoğlu ve Hasan Çavuşoğlu ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Ardından Cuma Namazını Yeni Camii'de vatanadşlarla birlikte kılan Bakan Çavuşoğlu, Alanyaspor Store'nin açılışını gerçekleştirdi.
BAKAN ÇAVUŞOĞLU'NDAN BAŞKAN ŞAHİN'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuloğlu, buradaki programın ardından ALTSO seçimlerinin galibi olan Mehmet Şahin'i makamında ziyaret ederek tebrik etti ve başarılar diledi.

Akın BAYCAN


 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Antalya
15 Kez Görüntülendi.
‘Sineksiz yaz’ için ekipler bilgilendirildi 
Belediye
16 Kez Görüntülendi.
Alanya uçtan uca tertemiz oluyor
Asayiş
16 Kez Görüntülendi.
Alanya’da jandarmadan dron destekli trafik uygulaması 
Antalya
76 Kez Görüntülendi.
Alanya’daki su krizine Başkan Böcek’ten neşter 
Gündem
28 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediye Encümeninden kent disiplini için önemli uyarılar
Spor
9 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor: “TFF Genel Kurulu 18 Temmuz’da yapılmalı
Alanya
11 Kez Görüntülendi.
Özgen: “Avrupalılar Alanya’ya dönmeye başladı 
Spor
12 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyespor “Oğuz ile devam” dedi 
Alanya
15 Kez Görüntülendi.
Alanya’da en güzel ezan okuyanlara takdir belgesi
Alanya
9 Kez Görüntülendi.
Türkiye’nin İlk ve Acil Yardım öğrencileri ALKÜ’de kıyasıya mücadele etti