Kategoriler

Haber Alanya

Galibiyet zamanı

Ligde son 3 maçını kaybeden ve Türkiye Kupası'nda Giresunspor'a elenen temsilcimiz Alanyaspor bugün sahasında oynayacağı Sivasspor maçından galibiyetle ayrılarak yeniden çıkışa geçmek istiyor. Kart cezalısı Emre Akbaba ve sakatlığı bulunan Mbilla Etame kadroda yok.

Aytemiz Alanyaspor, Süper Lig'in 16'ncı haftasında bugün Demir Grup Sivasspor'u konuk edecek. Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma saat 16.30'da başlayacak. Karşılaşmayı Fırat Aydınus yönetecek. Turuncu yeşilli takımda sxkart cezalısı Emre Akbaba ve sakatlığı bulunan M'Billa Etame bugünkü maçta forma giyemeyecek. Alanyaspor'un karşılaşmaya Haydar, Gassama, Welinton, Tzavellas, N'Sakala, Fofana, Sackey, Lungu, Efecan, Fernandes ve Vagner Love ilk 11'i ile sahaya çıkması bekleniyor. Sivasspor'un muhtemel 11'i ise Tolgahan, Bjarsmyr, Auremir, Ziya, Medjani, Mert, Hakan, Emre, N'Dinga, Kone ve Bifouma. 
SÜPER LİG'DE İLK RANDEVU
Aytemiz Alanyaspor ve Demir Grup Sivasspor ilk kez bir Süper Lig maçında karşı karşıya gelecek. Ligde 3 maçtır kaybeden temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor, daha önce oynadığı 10 karşılaşmada aynı sayıda yenilgi almıştı (5G, 2B). Süper Lig'de oynadığı son 5 iç saha maçında sırasıyla bir mağlubiyet, bir galibiyet alan turuncu yeşilliler, evindeki son karşılaşmasında Kayserispor'a 2-1 yenildi. Geçtiğimiz hafta Medipol Başakşehir'i yenen Demir Grup Sivasspor ise önceki 3 lig maçını kaybetmişti. Bu sezon Süper Lig'de deplasmanda hiç berabere kalmayan Demir Grup Sivasspor (3G, 4M), dış sahadaki son 2 maçını 4'er gol yiyerek kaybetti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Antalya
16 Kez Görüntülendi.
‘Sineksiz yaz’ için ekipler bilgilendirildi 
Belediye
17 Kez Görüntülendi.
Alanya uçtan uca tertemiz oluyor
Asayiş
17 Kez Görüntülendi.
Alanya’da jandarmadan dron destekli trafik uygulaması 
Antalya
76 Kez Görüntülendi.
Alanya’daki su krizine Başkan Böcek’ten neşter 
Gündem
29 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediye Encümeninden kent disiplini için önemli uyarılar
Spor
10 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor: “TFF Genel Kurulu 18 Temmuz’da yapılmalı
Alanya
11 Kez Görüntülendi.
Özgen: “Avrupalılar Alanya’ya dönmeye başladı 
Spor
13 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyespor “Oğuz ile devam” dedi 
Alanya
17 Kez Görüntülendi.
Alanya’da en güzel ezan okuyanlara takdir belgesi
Alanya
9 Kez Görüntülendi.
Türkiye’nin İlk ve Acil Yardım öğrencileri ALKÜ’de kıyasıya mücadele etti