Kategoriler

Haber Alanya

Hırsızlar adliyede

Alanya’da bir ayda 8 evden hırsızlık yaptığı iddia edilen ve polisin operasyonuyla yakalanan 8 şüphelinin ardından yakalanan 2 şüpheli adliyeye sevk edildi. 
Alanya'da bir ayda 8 ayrı evden aynı tekniklerle hırsızlık yapıldığının tespit edilmesi üzerine Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı düğmeye bastı. Savcılık koordinesinde Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri hırsızların peşine düştü. Hırsızlık olaylarının olduğu bölgelerdeki güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen polis, şüphelilerin 34 HH 7466 plakalı otomobille Alanya'da gezdiği bilgisine ulaştı. Ekipler, şüphelilerin bulunduğu aracı kısa kovalamaca sonucu ilçe girişinde yakaladı. Araçta bulunan A.S. (27), Y.G. (21), Ö.M. (20) ve O.Ç. (20) gözaltına alındı. Şüphelilerin ifadesinden yola çıkan polis, hırsızlık olayının diğer şüphelileri Ö.M. (25), M.Ş.M. (20), F.G. (21) ile M.B.'yi (20) de bir işyerine yapılan baskında gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde ve araçlarında yapılan aramalarda ise 15 cep telefonu, çeşitli markalarda 12 kol saati, kurusıkı tabanca, kurusıkıdan bozma tabanca, ruhsatsız av tüfeği, Kalaşnikof olarak bilinen AK-47 tüfeğe ait 5 mermi bulundu. Geçen 25 Kasım'da adliyeye sevk edilen şüphelilerden Ö.M. (25), adli kontrol şartıyla serbest kalırken, diğer 7 şüpheli ise Alanya sulh ceza hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.
2 YENİ GÖZALTI
Soruşmayı derinleştiren ekipler, hırsızlık olaylarına karışan Faruk B. (29) ile Ş.Ü.'yü (17) de şüphe üzerine durdukları otomobilde yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerin yapılan üst aramasında ise hırsızlık yaparken kullandığı değerlendirilen çoraplar, kapı açmaya yarayan plastik kart ve birçok anahtar bulundu. Gözaltına alınan Faruk B. ve Ş.Ü. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
 
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Antalya
16 Kez Görüntülendi.
‘Sineksiz yaz’ için ekipler bilgilendirildi 
Belediye
20 Kez Görüntülendi.
Alanya uçtan uca tertemiz oluyor
Asayiş
19 Kez Görüntülendi.
Alanya’da jandarmadan dron destekli trafik uygulaması 
Antalya
85 Kez Görüntülendi.
Alanya’daki su krizine Başkan Böcek’ten neşter 
Gündem
31 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediye Encümeninden kent disiplini için önemli uyarılar
Spor
10 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor: “TFF Genel Kurulu 18 Temmuz’da yapılmalı
Alanya
14 Kez Görüntülendi.
Özgen: “Avrupalılar Alanya’ya dönmeye başladı 
Spor
13 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyespor “Oğuz ile devam” dedi 
Alanya
17 Kez Görüntülendi.
Alanya’da en güzel ezan okuyanlara takdir belgesi
Alanya
10 Kez Görüntülendi.
Türkiye’nin İlk ve Acil Yardım öğrencileri ALKÜ’de kıyasıya mücadele etti