Kategoriler

Haber Alanya

2017'İ KAYBETTİK

Son doğru yaklaşan 2017 turizm sezonu üzerine değerlendirmelerde bulunan CHP İlçe Başkanı Ali Takavut, “2017'den çok şeyler bekleyen esnaf ve bizler 2017'yi de kaybettik. 2017 istediğimiz gibi sonuçlanmadı” dedi. 
 
ESNAF ZOR DURUMDA
CHP İlçe Başkanı Ali Takavut, son günlerinin yaşandığı 2017 turizm sezonu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. 2017 turizm sezonunu sona ererken irili ufaklı şirketlerin yanı sıra dev turizm acentelerinin de iflaslarının başladığını belirten Takavut, “İtalya, Yunanistan İspanya aldı başını gidiyor, ciddi bir yoğunluk yaşadılar, iyi para kazandılar. Biz de otellerimizde yoğunluk yaşadık ama yoğunluk getirisi olmayan boş bir yoğunluk. Otelciler kendileri zor durumda kalmaya başladılar, zaten esnaf zor durumda” dedi. Müşterinin de ekonomik durumunun kötü olduğunu ve otelden dışarı çıkmadığını ifade eden Takavut, “Bu nedenle ülkenin esnafı şuanda zora düştü. 2017'den çok şeyler bekleyen esnaf ve bizler 2017'yi de kaybettik. 2017 istediğimiz gibi sonuçlanmadı” diye konuştu. 

‘MUHALEFETE DE SORUN!’
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından projesi çizdirilen ve Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından tamamlanarak hizmete açılan Telekom Kavşağı'ndaki katlı kavşağın bir bölümünün geçtiğimiz günlerde yağan yağmur nedeniyle göle dönmesine değinen Takavut, “Battı çıktıyı ilk yağmurda su bastı. Biz yapılmadan önce bazı yanlışları gördüğümüz için itiraz etmiştik ama o zaman bizi yatırımlara karşı olmakla suçlamışlardı. Ancak bugün görüyoruz ki uyarılarımız dikkate alınmış olsaydı bu sıkıntılar yaşanmazdı. Umarım daha sonra yapacakları yatırımları muhalefete de sorarlar da böyle yanlışlar yapılmaz” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Antalya
16 Kez Görüntülendi.
‘Sineksiz yaz’ için ekipler bilgilendirildi 
Belediye
17 Kez Görüntülendi.
Alanya uçtan uca tertemiz oluyor
Asayiş
17 Kez Görüntülendi.
Alanya’da jandarmadan dron destekli trafik uygulaması 
Antalya
79 Kez Görüntülendi.
Alanya’daki su krizine Başkan Böcek’ten neşter 
Gündem
30 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediye Encümeninden kent disiplini için önemli uyarılar
Spor
10 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor: “TFF Genel Kurulu 18 Temmuz’da yapılmalı
Alanya
12 Kez Görüntülendi.
Özgen: “Avrupalılar Alanya’ya dönmeye başladı 
Spor
13 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyespor “Oğuz ile devam” dedi 
Alanya
17 Kez Görüntülendi.
Alanya’da en güzel ezan okuyanlara takdir belgesi
Alanya
10 Kez Görüntülendi.
Türkiye’nin İlk ve Acil Yardım öğrencileri ALKÜ’de kıyasıya mücadele etti