Kategoriler

Haber Alanya

Ankara merkezli 4 ilde uyuşturucu operasyonu: 27 gözaltı

Ankara merkezli 4 ilde uyuşturucu madde imalatı ve satışı yaptığı tespit edilen 27 kişi gözaltına alındı. Yakalanan maddeleri satın aldığı belirlenen 40 kişiye de adli işlem uygulandı.

Ankara merkezli 4 ilde uyuşturucu madde imalatı ve satışı yaptığı tespit edilen 27 kişi gözaltına alındı. Yakalanan maddeleri satın aldığı belirlenen 40 kişiye de adli işlem uygulandı.

Başkent’te Polatlı İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, yaklaşık 3 aydır yaptığı fiziki ve teknik çalışmalar neticesinde Ankara, Bursa, Eskişehir ve Kırşehir illerinde A.C.B., A.Y., B.Y., B.K., C.T., E.Y., E.K., F.Y., G.T., H.B.T., H.B., H.K., İ.K., İ.H.Ö., M.K., M.Y., M.A., M.K., M.S., M.E.T., M.M.A., M.Y., N.Y., S.Ç., S.Y., T.Ö., V.B. ve M.T. isimli 28 şahsın uyuşturucu madde üretimi ve satışı yaptığını tespit etti. Harekete geçen ekipler, Ankara merkezli belirlenen illerde düzenledikleri eş zamanlı operasyonla belirledikleri 27 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerden M.T.’nin ise operasyon öncesi başka bir soruşturma dosyası kapsamında tutuklandığı belirtildi. Ekipler ayrıca, yakalanan şahıslardan kullanmak amacıyla uyuşturucu satın alan 40 kişiyi de tespit ederek adli işlem uyguladı.

Gözaltına alınan şüpheliler hakkındaki tahkikat devam ederken, şüpheli şahıslara ait ikametlerde yapılan aramalarda; 192,77 gram çeşitli türlerde uyuşturucu madde, 56 adet uyuşturucu hap, çok miktarda uyuşturucu madde içiminde kullanılan materyal ve bir adet silah ele geçirildi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Antalya
21 Kez Görüntülendi.
‘Sineksiz yaz’ için ekipler bilgilendirildi 
Belediye
28 Kez Görüntülendi.
Alanya uçtan uca tertemiz oluyor
Asayiş
22 Kez Görüntülendi.
Alanya’da jandarmadan dron destekli trafik uygulaması 
Antalya
90 Kez Görüntülendi.
Alanya’daki su krizine Başkan Böcek’ten neşter 
Gündem
38 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediye Encümeninden kent disiplini için önemli uyarılar
Spor
12 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor: “TFF Genel Kurulu 18 Temmuz’da yapılmalı
Alanya
15 Kez Görüntülendi.
Özgen: “Avrupalılar Alanya’ya dönmeye başladı 
Spor
15 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyespor “Oğuz ile devam” dedi 
Alanya
18 Kez Görüntülendi.
Alanya’da en güzel ezan okuyanlara takdir belgesi
Alanya
13 Kez Görüntülendi.
Türkiye’nin İlk ve Acil Yardım öğrencileri ALKÜ’de kıyasıya mücadele etti