Kategoriler

Haber Alanya

Bu bölgelerde elektrikler kesilecek

Akdeniz EDAŞ Alanya Bölge Koordinatörlüğü, halka daha kaliteli ve kesintisiz enerji temin etmesi amacı ile yüklenici firma tarafından yeni hat çekimi tesis çalışması, direk tipi trafonun köşk tipine çevrimi işlerinin yapması ve ağaç kesimi işi yapacağından dolayı ilçenin bazı bölgelerinde planlı enerji kesintisi yapacakr.
Yapılacak enerji kesintisileri şöyle:
28 – 29 Temmuz Cuma ve Cumartesi günleri 09.00 ile 17.00 saatleri arasında yüklenici firma tarafından yeni hat çekimi işi yapılacağından 111315F1_CİVANDERE KABİN çıkışında enerji kesintisi yapılacaktır. Yapılacak enerji kesintisinden Kocaoğlanlı, Tırılar, Çayarası 2 TR, Yaylakonak, Karakese, Cinli, Fakırcalı Mahalleleri ve Boyalı 2 TR, Toslak Mah. Kızılca, Ucanca, Caltesi Merkez, Topanbuku, Emişbeleninin bir kısmı etkilenecektir.
28 – 29 Temmuz Cuma ve Cumartesi günleri 09.00 ile 17.00 saatleri arasında yüklenici firma tarafından yeni hat çekimi işi yapılacağından 111315F1_CİVANDERE KABİN çıkışında enerji kesintisi yapılacaktır. Yapılacak enerji kesintisinden Asmaca Mahallesi, Mahmutseydi Merkez ve Mahalleri etkilenecektir.
29 Temmuz Cumartesi günü 03.00 ile 08.00 saatleri arasında AOB servisi tarafından gerilim düşümü olduğu için alpek kablo çekilerek bölge ayrımı yapılacağından 111127F1 çıkışından enerji kesintisi yapılacaktır. Yapılacak enerji kesintisinden Devlet Hastanesi Hastane Sokak, 320 Nolu Sokak ve 319 Nolu Sokak etkilenecektir.
Çalışmaların erken bitmesi halinde, hatlara belirtilen saatten önce enerji verilebileceği gibi, hava muhalefeti veya başka nedenlerle çalışmadan vazgeçilmesi halinde hatlarda enerji mevcut olacağından, ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.
 
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Antalya
15 Kez Görüntülendi.
‘Sineksiz yaz’ için ekipler bilgilendirildi 
Belediye
16 Kez Görüntülendi.
Alanya uçtan uca tertemiz oluyor
Asayiş
15 Kez Görüntülendi.
Alanya’da jandarmadan dron destekli trafik uygulaması 
Antalya
64 Kez Görüntülendi.
Alanya’daki su krizine Başkan Böcek’ten neşter 
Gündem
27 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediye Encümeninden kent disiplini için önemli uyarılar
Spor
9 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor: “TFF Genel Kurulu 18 Temmuz’da yapılmalı
Alanya
11 Kez Görüntülendi.
Özgen: “Avrupalılar Alanya’ya dönmeye başladı 
Spor
12 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyespor “Oğuz ile devam” dedi 
Alanya
15 Kez Görüntülendi.
Alanya’da en güzel ezan okuyanlara takdir belgesi
Alanya
9 Kez Görüntülendi.
Türkiye’nin İlk ve Acil Yardım öğrencileri ALKÜ’de kıyasıya mücadele etti