Kategoriler

Haber Alanya

Makedon basını Alanya'da

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, “İrili ufaklı her pazarda Alanya olarak varlığımızı hissettiriyor ve çalışmalarımızı çeşitlendirerek sürdürüyoruz” dedi.
 
ALANYA Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) alternatif pazar çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Makedonya Tanıtma Müşaviri Hakan Özçelik ve Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü yetkilisi Sibel Uygar’ın katkılarıyla Makedon basınından 2 ulusal TV, bir ajans, bir gazete ve web haber portalı çalışanı ALTAV tarafından Alanya’da ağırlanıyor. Heyet Alanya’da bulunduğu süre içerisinde Kleopatra Plajı, Damlataş Mağarası, Alanya Kalesi, Kemal Atlı Alanya Kültür Evi, İpek Atölyesi, Ehmedek, Süleymaniye Camii, Tophane Mahallesi, Tersane, Kızılkule, Dim Çayı, Dim Mağarası, Seyir Terası ve Sapadere Kanyonu bölgelerinde alan çalışması yaptı ve Avrupa Kadınlar Plaj Voleybolu Şampiyonası, Alanya gece hayatı, yamaç paraşütü atlayışı ve yat turu etkinliklerine katıldı. Dünyaca ünlü eserlerin yer aldığı Alanya Arkeoloji Müzesi gezisi esnasında basın grubuna Müze Müdürü Seher Türkmen eşlik etti.
“2 MİLYON NÜFUSU VAR”
Katkılarından dolayı Bakanlık yetkililerine teşekkür eden ALTAV ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, “2014’de 156 bin, 2015’de 167 bin ve 2016’da 146 bin ziyaretçi aldığımız 2 milyon nüfuslu Makedonya’dan daha fazla misafir ağırlamak için çalışmalarımızı yürütüyoruz. İrili ufaklı her pazarda Alanya olarak varlığımızı hissettiriyor ve çalışmalarımızı çeşitlendirerek sürdürüyoruz” dedi.
 
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Antalya
21 Kez Görüntülendi.
‘Sineksiz yaz’ için ekipler bilgilendirildi 
Belediye
28 Kez Görüntülendi.
Alanya uçtan uca tertemiz oluyor
Asayiş
22 Kez Görüntülendi.
Alanya’da jandarmadan dron destekli trafik uygulaması 
Antalya
90 Kez Görüntülendi.
Alanya’daki su krizine Başkan Böcek’ten neşter 
Gündem
37 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediye Encümeninden kent disiplini için önemli uyarılar
Spor
12 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor: “TFF Genel Kurulu 18 Temmuz’da yapılmalı
Alanya
15 Kez Görüntülendi.
Özgen: “Avrupalılar Alanya’ya dönmeye başladı 
Spor
14 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyespor “Oğuz ile devam” dedi 
Alanya
18 Kez Görüntülendi.
Alanya’da en güzel ezan okuyanlara takdir belgesi
Alanya
12 Kez Görüntülendi.
Türkiye’nin İlk ve Acil Yardım öğrencileri ALKÜ’de kıyasıya mücadele etti