Kategoriler

Haber Alanya

MPF yönetimine katıldı

Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu Yönetim Kurulu’na aynı zamanda Türkiye Tekvando Federasyonu Yönetim Kurlu üyesi de olan Cemal Palamutçu da girerken Federasyon Başkanlığına ise uzun yıllar Alanya'da görev yapan Ramazan Arslantaş seçildi. 
Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Daire Başkanı Ömer Kalkan, Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, Konya ASKF Başkanı Remiz Ay, Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanı Erkan Yalçın’ın da katıldığı olağanüstü genel kurulda delegelerin kullandığı 110 oydan geçerli sayılan 105 oyu alan Ramazan Arslantaş Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu Başkanlığına seçildi. Ramazan Arslantaş yaptığı konuşmada, Türkiye’nin dört bir köşesinden kongre için Ankara’ya gelen delegelere teşekkür etti. İlk hedeflerinin antrenör sayısını artırmak olacağını kaydeden Arslantaş, “Orta ve uzun vadeli planlarımızı yerine getirebilmek için beden eğitimi spor fakültelerinde mezunlarına modern pentatlon branşını tanıtarak ülke genelinde sporcu arkadaşlarımızdan yararlanacağız. Hakemlerimize de uluslararası standart kalitesinde eğitim verebilmek için her türlü yurt içi ve yurt dışı eğitim olanağını sağlayacağız. Hakemlerimizi spor camiasında elit bir zümre olarak görmek istiyoruz” dedi. 
Ramazan Arslantaş başkanlığındaki Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Suat Küçükbatır, Hasan Hüseyin Aydın, Adil Çalışkan, Rıfat Hekimoğlu, Yusuf Alperen Ayar, Cemal Palamutçu, Bülent Aycan, Gürhan Yıldız, Hakan Karakaya, Serkan Fazlı Güven, Nermin Başer, Hüseyin Selçuk Demirel, Enis Akdağ, Osman Cem Yurtbay. Dostlukları uzun yıllara dayanan bir dönem Alanya'da ve Konya'da Büyükşehir Meclis Üyeliği de yapan Cemal Palamutçu'da yer veren Arslantaş aynı zamanda Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Faruk Özçelik'in Özel Kalem Müdürlüğünü de yapıyor.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Antalya
21 Kez Görüntülendi.
‘Sineksiz yaz’ için ekipler bilgilendirildi 
Belediye
28 Kez Görüntülendi.
Alanya uçtan uca tertemiz oluyor
Asayiş
22 Kez Görüntülendi.
Alanya’da jandarmadan dron destekli trafik uygulaması 
Antalya
90 Kez Görüntülendi.
Alanya’daki su krizine Başkan Böcek’ten neşter 
Gündem
37 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediye Encümeninden kent disiplini için önemli uyarılar
Spor
12 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor: “TFF Genel Kurulu 18 Temmuz’da yapılmalı
Alanya
15 Kez Görüntülendi.
Özgen: “Avrupalılar Alanya’ya dönmeye başladı 
Spor
15 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyespor “Oğuz ile devam” dedi 
Alanya
18 Kez Görüntülendi.
Alanya’da en güzel ezan okuyanlara takdir belgesi
Alanya
13 Kez Görüntülendi.
Türkiye’nin İlk ve Acil Yardım öğrencileri ALKÜ’de kıyasıya mücadele etti