Kategoriler

Haber Alanya

BİRİNCİLERE ÇEYREK ALTIN

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2016-17 eğitim öğretim yılı merkezi ortak sınavlar ve kültürel sosyal faaliyetler ödül töreninde dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Antalya’da 120 soruda 120 yapan 234 öğrenciden 74’ü Alanya'dan çıktı. 91 öğrenci de sadece bir yanlış yaptı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, “Antalya'da açık farkla birinci olduk” dedi.

ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ
Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2016-17 eğitim öğretim yılı merkezi ortak sınavlar ve kültürel sosyal faaliyetler ödül töreni gerçekleştirildi. Dereceye giren öğrencilere Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er ve Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Çelik tarafından ödülleri olan çeyrek altınları ve plaketleri verildi. Faaliyetlerde olağanüstü bir başarı sergilediklerini söyleyen Er, “Bu başarı başta öğretmenlerin, yöneticilerin özellikle her zaman yanımızda olan çok değerli velilerin ve hepimizin göz nuru olan öğrencilerin eseri” dedi. 

AÇIK FARKLA BİRİNCİ OLDUK
91 öğrencinin sadece tek yanlışı olduğunu aktaran Er, “Netice itibariyle biz bir hedef koyduk. Tam yapan öğrencilerimize birer çeyrek altın sözü vermiştik. Bu sözümüzü burada yerine getirmenin de haklı onurunu yaşıyoruz. Biz sadece akademik değik, sportif, kültürel, sosyal alanda da Antalya'da açık farkla birinci olduk. Şu an Antalya geneline baktığınızda 234 öğrenci 120 soruda 120 yapmış. Bu 234 öğrencinin 74’ü Alanya'dan. Yaklaşık yüzde 30 civarında bir rakama tekabül ediyor. Bu ilçemizin eğitimde elde ettiği başarının kesin bir kanıtı. İleride çok daha başarılı olacağız” diye konuştu.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Asayiş
16 Kez Görüntülendi.
Alanya Jandarma trafik denetimlerine devam ediyor
Antalya
11 Kez Görüntülendi.
Alanya’da sinekle mücadele yoğun bir şekilde sürdürülüyor. 
Alanya
19 Kez Görüntülendi.
Özçelik: “İskele’de disiplini biz sağlayacağız"
Gündem
23 Kez Görüntülendi.
Alanya'da 70 futbol sahası büyüklüğünde kaçak var
Alanya
23 Kez Görüntülendi.
Yücel’den Devlet Bahçeli ziyareti
Güncel
14 Kez Görüntülendi.
Özçelik: “Alanya’da gecekondu dönemini bitireceğim 
Genel
15 Kez Görüntülendi.
Tavlı'dan yeni hastane inşaatına inceleme
Alanya
15 Kez Görüntülendi.
Özçelik'ten Erdem'i mutlu eden yazı
Gündem
38 Kez Görüntülendi.
Özçelik'ten kaçak yıkım eleştirilerine yanıt
Güncel
16 Kez Görüntülendi.
Emniyet park ve metruk binalarda uygulama yaptı