Kategoriler

Haber Alanya

Başkan Mahçiçek, Expo 2023’ü tanıtıyor

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Expo 2023’ün şehrin değerini artıracağını ve üst lige taşıyacağını ifade etti.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Expo 2023’ün şehrin değerini artıracağını ve üst lige taşıyacağını ifade etti.

Başkan Mahçiçek, şehre ayrı bir değer kazandıracak, cazibe merkezi haline getirecek ve fuar sonrası da yılın her günü kullanılabilecek bir yaşam alanı olan Expo 2023 projesinin detaylarını AK Parti İl Teşkilatı ile paylaştı.

Hem ekonomik hem turizm ve tanıtım yönünden Expo’nun değerli olduğunu ifade eden Başkan Mahçiçek, “Çok kıymetli bir proje ve şehrimizin değerini artıracak, üst lige taşıyacak, bir dünya kenti yapacak projeyi teşkilatımıza anlattık. Yarın da inşallah Onikişubat ve Dulkadiroğlu ilçe teşkilatlarımıza anlatacağız ve diğer ilçeler ile devam edeceğiz. Böyle devam ederek projemizi tüm şehrimize daha sonra Ticaret Odamız, Sanayi Odamız, Ticaret Borsamız Esnaf Odalarımız ve sendikalarımız olmak üzere önce kendi kentimizden başlayarak şehrimizin güzel insanlarına anlatacağız. Sonrasında uluslararası boyutlara taşıyacağız" dedi.

2023’e kadar şehrin tanıtım eksikliğini gidereceklerini belirten Mahçiçek, "Hem ekonomik hem turizm ve tanıtım yönünden çok değerli katkıları olacak bir dünya projesi olan Expo’yu bütün ülke sathına tanıtmış olacağız" dedi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Asayiş
15 Kez Görüntülendi.
Alanya Jandarma trafik denetimlerine devam ediyor
Antalya
10 Kez Görüntülendi.
Alanya’da sinekle mücadele yoğun bir şekilde sürdürülüyor. 
Alanya
18 Kez Görüntülendi.
Özçelik: “İskele’de disiplini biz sağlayacağız"
Gündem
22 Kez Görüntülendi.
Alanya'da 70 futbol sahası büyüklüğünde kaçak var
Alanya
21 Kez Görüntülendi.
Yücel’den Devlet Bahçeli ziyareti
Güncel
14 Kez Görüntülendi.
Özçelik: “Alanya’da gecekondu dönemini bitireceğim 
Genel
14 Kez Görüntülendi.
Tavlı'dan yeni hastane inşaatına inceleme
Alanya
14 Kez Görüntülendi.
Özçelik'ten Erdem'i mutlu eden yazı
Gündem
38 Kez Görüntülendi.
Özçelik'ten kaçak yıkım eleştirilerine yanıt
Güncel
16 Kez Görüntülendi.
Emniyet park ve metruk binalarda uygulama yaptı