Kategoriler

Haber Alanya

RAMAZAN'A HAZIRIZ

Ramazan ayının başlaması ile Alanya Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi, hazırlıklarını tamamladı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan Şenliklerini sürdürücek olan Alanya Belediyesi, gıda işletmelerine karşı denetimlerine de başladı. Çeşitli etkinlikler düzenleyecek olan Büyükşehir de iftar organizasyonu hazırlayacak.

HOŞGELDİN YA ŞEHR-İ RAMAZAN 
11 ayın Sultanı Ramazan, bugünden itibaren başladı. Ramazanın ilk gününde vatandaşlar 03.50’de sahurunu bitirip 20.09’da orucunu açacaklar. 29 günlük orucun ardından 25 Haziran Pazar günü Ramazan Bayramı başlayacak. Ramazan ayına özel hem Alanya Belediyesi hem de Antalya Büyükşehir Belediyesi hazırlıklar yaptı. Her iki belediye de Alanya’da Ramazan ayı boyunca çeşitli etkinlikler düzenleyecek. 
HALKIMIZIN SAĞLIĞI İÇİN DENETİM
Alanya Belediyesi, yaklaşan Ramazan ayı öncesi merkez ve mahallelerdeki gıda işletmelerine yönelik denetimleri arttırdı. Zabıta Müdürü Hasan Akın, ekiplerle birlikte fırın işletmelerini denetledi. Denetimlerin,  kasaplar, lokantalar, marketler gibi tüm işletmelerde Ramazan boyunca devam edecek. Akın “Yılın her günü yapılan bu denetimlerimiz özellikle Ramazan ayında fırınlara daha sık yapılacak. Halkımızın sağlığı için denetimlerimizi aralıksız olarak sürdüreceğiz” dedi.
BÜYÜKŞEHİR’DEN İFTAR YEMEĞİ 
Alanya Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayının vazgeçilmezlerinden olan "Ramazan Şenliği Etkinlikleri”ne bugünden itibaren başlıyor. Ramazan boyunca sürecek olan şenlik, bu yıl Belediye binasının yanında olacak. Büyükşehir Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney de hem sosyal hem de ihtiyaç sahibi vatandaşlar için çeşitli etkinliker düzenleyeceklerini ve Cuma Pazarı alanında iftar yemeği vereceklerini, iftara BŞB Başkanı Türel’in de katılacağını belirtti.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Antalya
21 Kez Görüntülendi.
‘Sineksiz yaz’ için ekipler bilgilendirildi 
Belediye
28 Kez Görüntülendi.
Alanya uçtan uca tertemiz oluyor
Asayiş
22 Kez Görüntülendi.
Alanya’da jandarmadan dron destekli trafik uygulaması 
Antalya
90 Kez Görüntülendi.
Alanya’daki su krizine Başkan Böcek’ten neşter 
Gündem
37 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediye Encümeninden kent disiplini için önemli uyarılar
Spor
12 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor: “TFF Genel Kurulu 18 Temmuz’da yapılmalı
Alanya
15 Kez Görüntülendi.
Özgen: “Avrupalılar Alanya’ya dönmeye başladı 
Spor
15 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyespor “Oğuz ile devam” dedi 
Alanya
18 Kez Görüntülendi.
Alanya’da en güzel ezan okuyanlara takdir belgesi
Alanya
12 Kez Görüntülendi.
Türkiye’nin İlk ve Acil Yardım öğrencileri ALKÜ’de kıyasıya mücadele etti