Kategoriler

Haber Alanya

'Bu halk kuş beyinli değil'

Saadet Partisi (SP) Alanya Teşkilatı Başkan Yardımcısı Mustafa Bacak, Başkanlık Sistemi ile ilgili konuştu.

 Bizim Başbakan ve Cumhurbaşkanının şahsıyla ve AKP ile bir sorunumuz yok" diyen Bacak, "Sizlerle bir alıp veremediğimiz yok. Yaptığınız doğruları desteklerken yaptığınız yanlışları da pek tabi eleştireceğiz. Yapacağınız veya yapabileceğiniz yanlışlara da sonuna kadar engel olmaya çalışacağız. Söz konusu vatansa, gerisi teferruattır. Biz Anayasa Değişikliğinin yanlışlarla dolu olduğunu, bu haliyle ileride çok büyük sıkıntılar doğuracağını madde madde belirttik. Belirttiğimiz konularda değişiklik yapılmadığı sürece biz hayır diyeceğimizi açık ve net belirttik. Bundan ne diye güceniyorsunuz?" dedi.
'FETÖ ŞİMDİ Mİ KÖTÜ OLDU?'
Açıklamasına devam eden Bacak şunları söyledi: "Ayrıca size şunu da hatırlatmak isteriz. Hayır vereceğini açıklayan CHP ile 2002'de işbirliği yaptığınızı, açılım süreci boyunca HDP ile içtiğiniz suyun ayrı gitmediğini, şuanda kankanız olan MHP'nin bundan daha iki yıl öncesinde Cumhurbaşkanlığı Seçiminde karşınızda yer aldığını ne çabuk unuttunuz? Daha önemlisi Sayın Cumhurbaşkanımız daha önce bizimle iken merhum hocamızın ısrarlı bilgilendirmelerine rağmen 15 Temmuza kadar tam 15 yıl yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmeyen FETÖ şimdi mi kötü oldu? Bu halk kuş beyinli, bu halk balık hafızalı değil. Tüm bunları siz unutmuş olabilirsiniz ama biz asla unutmadık."
'ŞAHİN'İ DESTEKLİYORUZ'
Geçtiğimiz ay imitasyon ürün konusunda avukatlarla sorun yaşayan esnafların durumuna da değinen Bacak, "Bir diğer gündem konumuzda Alanya'mızı ve Alanyalı esnaflarımızı ilgilendiren ve uzun zamandır gündemde olan imitasyon mallar konusunda yaşanan olumsuz olaylardır. Bu konuda ALTSO Başkanı Mehmet Şahin'in olaylara ve esnafa göstermiş olduğu ilgiyi yakından izliyor ve destekliyoruz. Bu ilgisinden dolayı da kendisine teşekkür ediyoruz. Ama Saadet Partisi olarak tamam ama yetmez diyoruz. Sahip olduğunuz oda başkanlığı ünvanlınızı sonuna kadar kullanarak bu sorunu bir daha gündeme gelmemek şartıyla çözün. Bu konuda hem esnaf, hem siz, hem Alanya rahat bir nefes alsın" diye konuştu. - Mert CANTÜRK
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Antalya
16 Kez Görüntülendi.
‘Sineksiz yaz’ için ekipler bilgilendirildi 
Belediye
17 Kez Görüntülendi.
Alanya uçtan uca tertemiz oluyor
Asayiş
18 Kez Görüntülendi.
Alanya’da jandarmadan dron destekli trafik uygulaması 
Antalya
82 Kez Görüntülendi.
Alanya’daki su krizine Başkan Böcek’ten neşter 
Gündem
31 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediye Encümeninden kent disiplini için önemli uyarılar
Spor
10 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor: “TFF Genel Kurulu 18 Temmuz’da yapılmalı
Alanya
13 Kez Görüntülendi.
Özgen: “Avrupalılar Alanya’ya dönmeye başladı 
Spor
13 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyespor “Oğuz ile devam” dedi 
Alanya
17 Kez Görüntülendi.
Alanya’da en güzel ezan okuyanlara takdir belgesi
Alanya
10 Kez Görüntülendi.
Türkiye’nin İlk ve Acil Yardım öğrencileri ALKÜ’de kıyasıya mücadele etti