Kategoriler

Haber Alanya

Paraguay'a FETÖ ile mücadele teşekkürü

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Latin Amerika programı çerçevesinde gittiği Paraguay temasları kapsamında Paraguay Dışişleri Bakanı Eladio Loizaga ile ikili ve heyetler arası görüşme gerçekleştirdi.

 Yaklaşık 1,5 saat süren görüşmenin ardından iki mevkidaş, "Dostluk ve İşbirliği Anlaşması" ile "Hava Ulaştırma Anlaşması"nı imzaladı. İmzanın ardından gerçekleşen ortak basın toplantısında konuşan Bakan Çavuşoğlu, Paraguay'ı ziyaret eden ilk Türk Dışişleri Bakanı olmaktan memnuniyet duyduğunu belirterek, bu ziyaretin ikili ilişkileri geliştirme niyetlerinin açık bir göstergesi olduğunu ifade etti. Bakan Çavuşoğlu, 15 Temmuz FETÖ darbe girişimi sonrası Paraguay hükümetinin Türkiye ile dayanışması ve Türkiye'nin FETÖ'nün dış bağlantılarıyla mücadelesine destek vermesinden dolayı Paraguay'a teşekkür ettiklerini bildirdi.
FETÖ PARAGUAY'DAN TEMİZLENECEK
Bakan Çavuşoğlu, "Paraguay Dışişleri Bakanı Eladio Loizaga'ya New York'ta FETÖ bağlantılı kişi ve kurumlarla ilgili bilgi sunmuştum. Çok yakından takip ediyorlar. Güncellenmiş listeyi yeniden verdim. Burada FETÖ'ye karşı işbirliğimiz artarak devam edecek. FETÖ nerede olursa olsun peşini bırakmayacağız. Bu terör örgütünden sadece Türkiye içinde değil, her yerde hesap sormaya devam edeceğiz. Çünkü terör örgütlerinin yeri bu tür ülkeler değildir. Terör örgütleri ancak dağlarda barınabilir. Şehirler değildir, demokratik medeni ülkeler değildir. Paraguay'ın da bu konuda hassas olduğunu görmek ayrıca bizi mutlu etti" diye konuştu.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Asayiş
18 Kez Görüntülendi.
Alanya Jandarma trafik denetimlerine devam ediyor
Antalya
12 Kez Görüntülendi.
Alanya’da sinekle mücadele yoğun bir şekilde sürdürülüyor. 
Alanya
23 Kez Görüntülendi.
Özçelik: “İskele’de disiplini biz sağlayacağız"
Gündem
27 Kez Görüntülendi.
Alanya'da 70 futbol sahası büyüklüğünde kaçak var
Alanya
25 Kez Görüntülendi.
Yücel’den Devlet Bahçeli ziyareti
Güncel
15 Kez Görüntülendi.
Özçelik: “Alanya’da gecekondu dönemini bitireceğim 
Genel
15 Kez Görüntülendi.
Tavlı'dan yeni hastane inşaatına inceleme
Alanya
16 Kez Görüntülendi.
Özçelik'ten Erdem'i mutlu eden yazı
Gündem
39 Kez Görüntülendi.
Özçelik'ten kaçak yıkım eleştirilerine yanıt
Güncel
16 Kez Görüntülendi.
Emniyet park ve metruk binalarda uygulama yaptı