Kategoriler

Haber Alanya

Gündoğdu: Bizi bölemeyecekler

İzmir'de meydana gelen terör saldırısıyla ilgili konuşan Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu, "Çanakkale ruhunu nesilden nesile taşıyan Şanlı Milletimizi hiç bir terör saldırısı sindiremeyecektir. Ve yine haykırıyoruz son Türk, son nefesini verene kadar bizi bölemeyeceksiniz" dedi.



Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu, Dün İzmir Adliyesi yakındalarında düzenlenen terör saldırısıyla ilgili açıklama yaptı. Sözlerine "Ülkemizi Ateş Çemberi altına alarak ekonomik ve sosyolojik olarak buhran yaratıp yenilgiye uğratacağını sanan eli kanlı şer odakları bilmelidir ki, Türk Milletinin her geçen gün Milli birlik ve beraberliği daha da artmaktadır" diyerek başlayan Gündoğdu, "Çanakkale ruhunu nesilden nesile taşıyan Şanlı Milletimizi hiç bir terör saldırısı sindiremeyecektir. Kahpe oyunların arkadasın da kimlerin olduğunu çok iyi bilmekteyiz. Türkiye Cumhuriyetinin şeref abidesi asker ve Polisleri en üst düzeyde mücadelesini vermektedir. Rabbim Milletimizin üzerinden gölgesini eksik etmesin. Saldırıda şehit olanlara Allah'tan Rahmet yaralılarımıza acil şifalar, Aziz Milletimize baş sağlığı diliyorum. Ve yine haykırıyoruz son Türk, son nefesini verene kadar bizi bölemeyeceksiniz" dedi.
OKUL BAŞKANLARI TOPLANTISI DÜZENLENDİ
Öte yandan  Alanya Ülkü Ocakları Aylık Olağan Okul Başkanları Toplantısı Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu'nun da katılımıyla dün gerçekleştirildi.  Okul Başkanlarının sınav sonuçlarının sunulmasıyla başlayan toplantıyla ilgili bilgi veren Ocak Başkanı Abil Gündoğdu, "Liselerde ki hedef kitle sayımızın her geçen gün arttırılması ve nitelikli öğrenci kadrolarının ocağımızda bir araya toplanmasıyla ilgili bilgiler verdik. Her okul başkanının eğitim ve öğretim hayatları boyunca öncelikle bir Türk gencine yakışır profilde davranışlar sergilemesi gerektiğini belirttik" dedi. - Mert CANTÜRK
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Asayiş
16 Kez Görüntülendi.
Alanya Jandarma trafik denetimlerine devam ediyor
Antalya
11 Kez Görüntülendi.
Alanya’da sinekle mücadele yoğun bir şekilde sürdürülüyor. 
Alanya
19 Kez Görüntülendi.
Özçelik: “İskele’de disiplini biz sağlayacağız"
Gündem
24 Kez Görüntülendi.
Alanya'da 70 futbol sahası büyüklüğünde kaçak var
Alanya
24 Kez Görüntülendi.
Yücel’den Devlet Bahçeli ziyareti
Güncel
14 Kez Görüntülendi.
Özçelik: “Alanya’da gecekondu dönemini bitireceğim 
Genel
15 Kez Görüntülendi.
Tavlı'dan yeni hastane inşaatına inceleme
Alanya
15 Kez Görüntülendi.
Özçelik'ten Erdem'i mutlu eden yazı
Gündem
38 Kez Görüntülendi.
Özçelik'ten kaçak yıkım eleştirilerine yanıt
Güncel
16 Kez Görüntülendi.
Emniyet park ve metruk binalarda uygulama yaptı