Kategoriler

Haber Alanya

Alanya’da uyuşturucu tacirlerine ceza yağdı

Alanya’da uyuşturucu ticareti suçundan yargılanan 3 sanığa toplam 20 yıl 10 ay hapis ve 41 bin 640 TL adli para cezası verildi.

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, geçen sene ağustos ayında Konaklı Mahallesi’nde yaya olarak ilerleyen ve durumundan şüphe duydukları İbrahim K.’yi (30) durdurarak üst araması yaptı. Yapılan aramalarda 13 adet uyuşturucu hap, 3 gram esrar ve tabanca ile 3 adet mermi bulunurken, şüpheli ise gözaltına alındı. Polis soruşturma kapsamında Konaklı Mahallesi’ndeki bir eve de baskın düzenledi. Baskında 108 adet uyuşturucu hap, 23 parça halinde 33 gram esrar ve uyuşturucu satışında kullanılan hassas terazi ele geçilirken, adreste bulunan Mehmet Y. (27) ve Muhammed Y. (21) gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheli ‘Uyuşturucu madde ticareti yapmak’ suçundan sulh ceza hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
SANIKLAR SON KEZ HAKİM KARŞINA ÇIKTI 
Tutuklu yargılanan İbrahim K., Mehmet Y. ve Muhammed Y.  isimli sanıklar Alanya 2.Ağır Ceza Mahkemesinde görülen karar duruşmasına son kez hakim karşısına çıktı. Sanıklar duruşmaya tutuklu bulunduğu cezaevinden SEGBİS ile katılırken, avukatları da duruşma salonunda hazır bulundu. Sanıklar savunmalarında üzerlerine atılı suça itiraz ederek beraatlarını talep etti. Savunmaların ardından mahkemeye heyeti, sanıklardan Mehmet Y. ile Muhammed Y.’e 8’er yıl 4’der ay hapis ve 16 bin 660’şar TL,  diğer sanık İbrahim K.’ye ise 4 yıl 2 ay hapis 8 bin 320 TL adli para cezasına çaptırılmasına karar verdi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Antalya
18 Kez Görüntülendi.
‘Sineksiz yaz’ için ekipler bilgilendirildi 
Belediye
23 Kez Görüntülendi.
Alanya uçtan uca tertemiz oluyor
Asayiş
22 Kez Görüntülendi.
Alanya’da jandarmadan dron destekli trafik uygulaması 
Antalya
89 Kez Görüntülendi.
Alanya’daki su krizine Başkan Böcek’ten neşter 
Gündem
37 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediye Encümeninden kent disiplini için önemli uyarılar
Spor
12 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor: “TFF Genel Kurulu 18 Temmuz’da yapılmalı
Alanya
15 Kez Görüntülendi.
Özgen: “Avrupalılar Alanya’ya dönmeye başladı 
Spor
14 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyespor “Oğuz ile devam” dedi 
Alanya
18 Kez Görüntülendi.
Alanya’da en güzel ezan okuyanlara takdir belgesi
Alanya
12 Kez Görüntülendi.
Türkiye’nin İlk ve Acil Yardım öğrencileri ALKÜ’de kıyasıya mücadele etti