Kategoriler

Haber Alanya

Merkezefendi’de yeni pazaryeri kısa sürede hizmete açılacak

DENİZLİ MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ İLÇE GENELİNDE ÇALIŞMALARINA DEVAM EDERKEN, ADALET MAHALLESİNDE HİZMET VEREN PAZAR YERİNDE YENİLEME ÇALIŞMASI İLE ÜSTÜ KAPALI HALE GETİRİLECEK.

Denizli Merkezefendi Belediyesi, ilçe genelinde çalışmalarına devam ederken, Adalet Mahallesinde hizmet veren pazaryerinde yenileme çalışması ile üstü kapalı hale getirilecek. Başkan Doğan, “Sıfırdan başlayacak olduğumuz pazaryeri inşaatımızı en kısa sürede tamamlayarak hemşehrilerimizin ve esnafımızın hizmetine açacağız. Her şey Merkezefendi için” dedi.

Merkezefendi Belediyesi ilçe genelindeki çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Adalet Mahallesi’nde hizmet veren pazaryeri yenilenerek üstü kapalı hale getirilecek. İlk kazmanın vurulduğu ve inşaat çalışmalarının başladığı pazaryeri, 3 bin 74 metrekarelik alana yapılacak. Tek katlı pazaryerinde 34 müstahsil ve 63 esnaf tezgahı ile 8 adet dükkan bulunacak. Pazaryeri inşaatı, 6 ay içerisinde tamamlanacak. Yeni pazaryerinin tamamlanmasıyla, hem pazar esnafının hem de vatandaşların olumsuz hava şartlarından etkilenmeyerek rahatça alışveriş yapmaları sağlanacak.

“En kısa sürede hemşehrilerimizin ve esnafımızın hizmetine açacağız”

Pazar yeri inşaatını en kısa sürede bitireceklerini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Adalet Mahallemizde bulunan mevcut pazaryerini, planlarımız doğrultusunda yeniliyoruz. Yenilenen pazaryerimizi daha modern bir hale getirerek, üstünü kapatarak hem pazarcı esnafımızın hem de hemşehrilerimizin rahatça alışveriş yapmalarını sağlayacağız. Sıfırdan başlayacak olduğumuz pazar yeri inşaatımızı en kısa sürede tamamlayarak hemşehrilerimizin ve esnafımızın hizmetine açacağız. Her şey Merkezefendi için” diye konuştu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Asayiş
15 Kez Görüntülendi.
Alanya Jandarma trafik denetimlerine devam ediyor
Antalya
10 Kez Görüntülendi.
Alanya’da sinekle mücadele yoğun bir şekilde sürdürülüyor. 
Alanya
18 Kez Görüntülendi.
Özçelik: “İskele’de disiplini biz sağlayacağız"
Gündem
22 Kez Görüntülendi.
Alanya'da 70 futbol sahası büyüklüğünde kaçak var
Alanya
22 Kez Görüntülendi.
Yücel’den Devlet Bahçeli ziyareti
Güncel
14 Kez Görüntülendi.
Özçelik: “Alanya’da gecekondu dönemini bitireceğim 
Genel
15 Kez Görüntülendi.
Tavlı'dan yeni hastane inşaatına inceleme
Alanya
15 Kez Görüntülendi.
Özçelik'ten Erdem'i mutlu eden yazı
Gündem
38 Kez Görüntülendi.
Özçelik'ten kaçak yıkım eleştirilerine yanıt
Güncel
16 Kez Görüntülendi.
Emniyet park ve metruk binalarda uygulama yaptı