Kategoriler

Haber Alanya

Sultanbeyli’de otomobil çarpan üç kız çocuğunun şans eseri kurtuluşu kamerada

SULTANBEYLİ’DE SEYİR HALİNDEKİ OTOMOBİL KARŞIDAN KARŞIYA GEÇMEYE ÇALIŞAN ÜÇ KIZ ÇOCUĞUNA ÇARPTI. KIZ ÇOCUKLARI ÇARPMANIN ETKİSİYLE PARK HALİNDE OLAN KAMYONUN ALTINA GİRDİ. ÜÇ KIZ ÇOCUĞUNUN ŞANS ESERİ KURTULUŞU GÜVENLİK KAMERASINA SANİYE SANİYE YANSIDI.

Sultanbeyli’de seyir halindeki otomobil karşıdan karşıya geçmeye çalışan üç kız çocuğuna çarptı. Kız çocukları çarpmanın etkisiyle park halinde olan kamyonun altına girdi. Üç kız çocuğunun şans eseri kurtuluşu güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kaza, geçtiğimiz günlerde İstanbul’un Sultanbeyli ilçesinde meydana geldi. Cadde üzerinde karşıdan karşıya geçmeye çalışan üç kız çocuğuna otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle metrelerce sürüklenen kardeşler, park halinde olan kamyonun altına girdi. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Yürekleri ağıza getiren kaza sonrası kardeşlerden ikisi kazadan burnu dahi kanamadan kurtulurken, diğer kardeşleri ise kazayı ufak sıyrıklarla atlattı. Yaşanan kaza sonrası çevredeki esnaflar durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Haber verilmesi ile olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralanan kız çocuğuna müdahale ederek diğer 2 kız çocuğunun sağlık kontrolünü sağladı. Hafif yaralanan kız çocuğunun annesi bir an olsun evladının yanından ayrılmazken 3 kız çocuğunun sağlık durumunun ise iyi olduğu bildirildi.

Kazanın gerçekleştiği anda duruma tanık olan esnaftan Sebahattin Salık, "Üç tane çocuk karşı kaldırımdan bu tarafa doğru koşmaya başladı. O esnada yukarıdan da bir araç geliyordu. Bir anda araç çocuklara vurdu. Çocuklardan ikisi ayaklanıp kaçtılar. Bir tanesi de yerde yatıyordu. Hemen ambulans çağırdık. Araç o kadar hızlıyken çocuklara vurdu ve çocukların ikisi ayaklanıp yerden kalktılar" diye konuştu.

Öte yandan, polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Antalya
21 Kez Görüntülendi.
‘Sineksiz yaz’ için ekipler bilgilendirildi 
Belediye
28 Kez Görüntülendi.
Alanya uçtan uca tertemiz oluyor
Asayiş
22 Kez Görüntülendi.
Alanya’da jandarmadan dron destekli trafik uygulaması 
Antalya
90 Kez Görüntülendi.
Alanya’daki su krizine Başkan Böcek’ten neşter 
Gündem
37 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediye Encümeninden kent disiplini için önemli uyarılar
Spor
12 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor: “TFF Genel Kurulu 18 Temmuz’da yapılmalı
Alanya
15 Kez Görüntülendi.
Özgen: “Avrupalılar Alanya’ya dönmeye başladı 
Spor
15 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyespor “Oğuz ile devam” dedi 
Alanya
18 Kez Görüntülendi.
Alanya’da en güzel ezan okuyanlara takdir belgesi
Alanya
13 Kez Görüntülendi.
Türkiye’nin İlk ve Acil Yardım öğrencileri ALKÜ’de kıyasıya mücadele etti