Kategoriler

Haber Alanya

Erciş Şehir Stadyumunun çimleri yenileniyor

VAN’IN ERCİŞ İLÇESİNDE FUTBOL MÜSABAKALARININ YAPILDIĞI ŞEHİR STADYUMUNUN ESKİ ÇİMLERİ STANDARTLARA UYGUN YENİ SUNİ ÇİMLE YENİLENİYOR.

Van’ın Erciş ilçesinde futbol müsabakalarının yapıldığı şehir stadyumunun eski çimleri standartlara uygun yeni suni çimle yenileniyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında 68x105 ebadındaki saha ve etrafında atletizm koşularının yapılabileceği 4 adet koşu parkuru ile birlikte toplam 8 bin metrekarelik alanda suni çim çalışması yapılıyor. Alt drenaj sistemi ile FİFA standartlarına uygun bir şekilde yapılan suni çim çalışmalarını yerinde inceleyen Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu ile AK Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas, ilgililerden bilgiler aldı.

Zemin çalışmaları yenilenen hizmetin Erciş halkına hayırlı olması temennisinde bulunan AK Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas, “Şehir stadyumunda olimpik sporların da oynanabileceği standartlarda güzel bir çim çalışması yapılıyor. Bu çalışmaların yapılmasında Gençlik ve Spor Bakanımıza, Erciş Kaymakamımıza, Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu ile AK Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas’ın Erciş Şehir Stadyumu ziyaretinde Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç ile Gençlik ve Spor Erciş İlçe Müdürü Harun Yaşar da hazır bulundu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Antalya
21 Kez Görüntülendi.
‘Sineksiz yaz’ için ekipler bilgilendirildi 
Belediye
28 Kez Görüntülendi.
Alanya uçtan uca tertemiz oluyor
Asayiş
22 Kez Görüntülendi.
Alanya’da jandarmadan dron destekli trafik uygulaması 
Antalya
90 Kez Görüntülendi.
Alanya’daki su krizine Başkan Böcek’ten neşter 
Gündem
38 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediye Encümeninden kent disiplini için önemli uyarılar
Spor
12 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor: “TFF Genel Kurulu 18 Temmuz’da yapılmalı
Alanya
15 Kez Görüntülendi.
Özgen: “Avrupalılar Alanya’ya dönmeye başladı 
Spor
15 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyespor “Oğuz ile devam” dedi 
Alanya
18 Kez Görüntülendi.
Alanya’da en güzel ezan okuyanlara takdir belgesi
Alanya
13 Kez Görüntülendi.
Türkiye’nin İlk ve Acil Yardım öğrencileri ALKÜ’de kıyasıya mücadele etti