Kategoriler

Haber Alanya

15 Temmuz’un çarpıcı fotoğrafları İznik’te izlenime açıldı

15 TEMMUZ’DAKİ HAİN DARBE GİRİŞİMİNİ YIL DÖNÜMÜNDE İHLAS HABER AJANSI,NIN TÜRKİYE'NİN 81 İLİNDE ORGANİZE ETTİĞİ 15 TEMMUZ FOTOĞRAF SERGİSİ BU YIL BURSA'NIN İZNİK İLÇESİNDEKİ MİLLİ İRADE MEYDANI'NDA GÖSTERİME AÇILDI.

15 Temmuz hain darbe girişiminde İhlas Haber Ajansı muhabirlerinin kaydettiği en çarpıcı fotoğraflardan oluşan sergi Bursa’nın İznik ilçesindeki Milli İrade Meydanı’nda gösterime açıldı.

İznik Belediyesi’nin destekleriyle “15 Temmuz’u unutma, unutturma” sloganıyla hazırlanan fotoğraf sergisinin açılışına İznik Kaymakamı Bülent Bayraktar, İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, İznik Cumhuriyet Başsavcısı Tuğay Çağlayan ile İhlas Haber Ajansı Bursa Bölge Müdürü İhsan Altıkardeş katıldı.

Fotoğraf sergisinde ihanet gecesinin hafızalara kazınan ve İhlas Haber Ajansı muhabirleri tarafından çekilen fotoğrafları gözler önüne seriyor.

Açılışta konuşan İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, "Bu fotoğrafları görüp de o günlere dönmemek mümkün değil. 15 Temmuz; liderine inanan bir milletin liderinin arkasında nasıl aslan gibi durduğunun bir göstergesidir. Rabb’im bir daha yaşatmasın ama tekrar olursa bundan çok daha şiddetli karşılık vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Cumhurbaşkanımızın her fırsatta söylediği bir şey var; her alanda yerli ve milli olma vurgusu yapıyor. Biz halkından güç alan bir devletin vatandaşlarıyız. Sizler gibi devletine, milletine, bayrağına, dinine inanan bir medyanın yanımızda olması sayesinde bu süreçleri daha kolay atlatıyoruz" dedi.

Sergiyi gezen vatandaşlar ise "Tüylerimiz diken diken oldu. Heyecanla izliyoruz bu fotoğrafları. Allah çekenlerden yayınlayanlardan razı olsun" diye konuştu.

İznik Milli İrade Meydanı’ndaki fotoğraf sergisi hafta sonuna kadar izlenime açık kalacak.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Antalya
21 Kez Görüntülendi.
‘Sineksiz yaz’ için ekipler bilgilendirildi 
Belediye
28 Kez Görüntülendi.
Alanya uçtan uca tertemiz oluyor
Asayiş
22 Kez Görüntülendi.
Alanya’da jandarmadan dron destekli trafik uygulaması 
Antalya
90 Kez Görüntülendi.
Alanya’daki su krizine Başkan Böcek’ten neşter 
Gündem
37 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediye Encümeninden kent disiplini için önemli uyarılar
Spor
12 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor: “TFF Genel Kurulu 18 Temmuz’da yapılmalı
Alanya
15 Kez Görüntülendi.
Özgen: “Avrupalılar Alanya’ya dönmeye başladı 
Spor
15 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyespor “Oğuz ile devam” dedi 
Alanya
18 Kez Görüntülendi.
Alanya’da en güzel ezan okuyanlara takdir belgesi
Alanya
12 Kez Görüntülendi.
Türkiye’nin İlk ve Acil Yardım öğrencileri ALKÜ’de kıyasıya mücadele etti