Kategoriler

Haber Alanya

Engelliler Meclisi, engelli vatandaşlara hijyen seti dağıttı

ENGELLİLER MECLİSİ KAPI KAPI DOLAŞIP ENGELLİ VATANDAŞLARA VE AİLELERİNE MASKE, ELDİVEN VE KOLONYADAN OLUŞAN HİJYEN SETİ DAĞITTI

Engelliler Meclisi kapı kapı dolaşıp engelli vatandaşlara ve ailelerine maske, eldiven ve kolonyadan oluşan hijyen seti dağıttı.

Erzurum Kent Konseyi Engelliler Meclisi, korona virüs (Covid-19) tehlikeli seyrine devam ederken yine boş durmadı, bu seferde Erzurum da kapı kapı dolaşıp engelli vatandaşlar ve ailelerine korono virüsle mücadele kapsamında ücretsiz maske, eldiven ve kolonyadan oluşan hijyen seti dağıttı.

Hijyen seti dağıtım etkinliğine Erzurum Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Abdullah Keleşoğlu ve Erzurum Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi Burhanettin Yeşilyurt’ta katıldı.

Erzurum Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Abdullah Keleşoğlu,”3 Temmuz 1919 Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Erzurum’a gelişinin 101. yıl dönümü münasebetiyle bu anlamlı günün anısına "Tamam" adını verdiğimiz maske, eldiven ve dezenfektandan oluşan hijyeni setlerimizi kapı kapı dolaşıp Engellilere ve ailelerine ücretsiz dağıtımını yaptık. Korona virüsün pandemisini kurallara uyulursa daha kısa zamanda ve daha az bir kayıpla atlatılabileceğini vurgulamak aynı zamanda 3 Temmuz Atatürk’ün Erzurum’a gelişini 101. yıl dönümü kutlayıp milli mücadele ruhunun zihinlerde tekrar canlandırılmasını sağlamak amacıyla bu anlamlı ve güzel etkinliğimizi yaptık” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Antalya
21 Kez Görüntülendi.
‘Sineksiz yaz’ için ekipler bilgilendirildi 
Belediye
28 Kez Görüntülendi.
Alanya uçtan uca tertemiz oluyor
Asayiş
22 Kez Görüntülendi.
Alanya’da jandarmadan dron destekli trafik uygulaması 
Antalya
90 Kez Görüntülendi.
Alanya’daki su krizine Başkan Böcek’ten neşter 
Gündem
37 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediye Encümeninden kent disiplini için önemli uyarılar
Spor
12 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor: “TFF Genel Kurulu 18 Temmuz’da yapılmalı
Alanya
15 Kez Görüntülendi.
Özgen: “Avrupalılar Alanya’ya dönmeye başladı 
Spor
15 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyespor “Oğuz ile devam” dedi 
Alanya
18 Kez Görüntülendi.
Alanya’da en güzel ezan okuyanlara takdir belgesi
Alanya
13 Kez Görüntülendi.
Türkiye’nin İlk ve Acil Yardım öğrencileri ALKÜ’de kıyasıya mücadele etti