Kategoriler

Haber Alanya

Başkan Pekyatırmacı taşra mahalle ziyaretlerini bitirdi

SELÇUKLU BELEDİYE BAŞKANI AHMET PEKYATIRMACI TAŞRA MAHALLE ZİYARETLERİNDE SON OLARAK SARAYKÖY, SULUTAS VE TATKÖY MAHALLELERİNİ ZİYARET EDEREK VATANDAŞLARLA BULUŞTU.

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı taşra mahalle ziyaretlerinde Sarayköy, Sulutas ve Tatköy mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.

Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, taşra mahallelerine yönelik ziyaretlerini Sarayköy, Sulutas ve Tatköy mahalleleri ile sonlandırdı. Sosyal mesafe ve maske kurallarına hassasiyet göstererek vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Pekyatırmacı, ziyaretlerde vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Ziyaretlerinde Başkan Ahmet Pekyatırmacı’ya, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer ve teşkilat yöneticilerinin yanı sıra Selçuklu Belediye başkan yardımcıları eşlik etti. Başkan Pekyatırmacı ziyaretler kapsamında mahallelere kazandırılacak eğitim, kültür ve sosyal tesis alanlarındaki yatırımların yanı sıra altyapı yatırımlarını da yerinde inceledi. Mahalle sakinleri ile uzun sohbetler yapan Başkan Ahmet Pekyatırmacı, “Bir süredir taşra mahallelerimize yönelik sürdürdüğümüz ziyaretleri bugün itibariyle bitirdik. Bu süreçte hemşehrilerimizle birlikte istişareler yaparak daha iyi hizmet götürebilmek adına çalışmalar yaptık. Ben hemşehrilerimizle bir araya geldiğim için mutlu oldum, inşallah taleplerini kısa sürede yerine getirebilmek için çalışmalar yapacağız” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Gündem
19 Kez Görüntülendi.
Özçelik'ten kaçak yıkım eleştirilerine yanıt
Güncel
10 Kez Görüntülendi.
Emniyet park ve metruk binalarda uygulama yaptı
Asayiş
9 Kez Görüntülendi.
Alanya’da 2 kilo 663 gram uyuşturucu ve 483 sentetik hap ele geçirildi
Spor
10 Kez Görüntülendi.
Dünya şampiyonundan Alanyaspor’a sürpriz ziyaret 
Asayiş
5 Kez Görüntülendi.
Alanya’da sürücülere rekor ceza
Genel
20 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi'nde bazı isimlerin görev yerleri değişti
Belediye
22 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi’nden Gazipaşa Tarım Fuarı çıkarması 
Alanya
20 Kez Görüntülendi.
ALTSO Başkanı Eray Erdem esnafı ziyaret etti
Gündem
23 Kez Görüntülendi.
Şehidimiz son yolculuğuna uğurlandı
Çevre
18 Kez Görüntülendi.
Yılın ilk çöp kategorize çalışması yapıldı