Kategoriler

Haber Alanya

Online Futbol Oyunları

Özellikle erkeklerin büyük ölçüde ilgi gösterdiği spor dalı olan futbol, bilgisayar ortamında online bir şekilde oynanabilmektedir. Kişileri eğlendiren ve rekabet duygusunu tattıran bu oyunlar, gelişmiş teknolojik özelliklerle hazırlanmaktadır.

Binlerce oyuncuyu bir arada bulabileceğiniz Türkçe spiker destekli özelliklerle Joygame internet sitesi üzerinden ücretsiz bir şekilde oynanabilmektedir.

Dünyaca tanınan ünlü futbolcuların kadrolarında yer aldığı takımlar birbirleriyle rekabet gösterirken; oyunu oynayan kişiler ise, sanal olarak maç yapma keyfini doyasıya yaşayabilmektedir. Online olarak yazdığınız zaman hemen göze çarpan bu oyunlar, Türkiye ligi futbolcularını da bünyesinde barındırmaktadır.

Pc oyunları, flash oyunlar gibi kategorilerde yer alan pek çok internet üzerinden ücretsiz bir şekilde oynanabilmektedir. Uzman seviyedeki futbolcuların yer aldığı bu oyunlardan biri olan Goley, büyük mağaza güncellemesi ile oyun severlerin beğenisini kazanmaktadır.

Tribün, antrenör, spiker ve hazırlık kampı gibi çeşitli özelliklerin yer aldığı futbol oyunlarını ücretsiz bir şekilde oyun severlerin beğenisine sunan Joygame ve içerisindeki oyunlar ile ilgili detaylı bilgileri joygame.com internet adresini inceleyerek edinebilmeniz mümkündür.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Asayiş
15 Kez Görüntülendi.
Alanya Jandarma trafik denetimlerine devam ediyor
Antalya
10 Kez Görüntülendi.
Alanya’da sinekle mücadele yoğun bir şekilde sürdürülüyor. 
Alanya
18 Kez Görüntülendi.
Özçelik: “İskele’de disiplini biz sağlayacağız"
Gündem
22 Kez Görüntülendi.
Alanya'da 70 futbol sahası büyüklüğünde kaçak var
Alanya
22 Kez Görüntülendi.
Yücel’den Devlet Bahçeli ziyareti
Güncel
14 Kez Görüntülendi.
Özçelik: “Alanya’da gecekondu dönemini bitireceğim 
Genel
15 Kez Görüntülendi.
Tavlı'dan yeni hastane inşaatına inceleme
Alanya
15 Kez Görüntülendi.
Özçelik'ten Erdem'i mutlu eden yazı
Gündem
38 Kez Görüntülendi.
Özçelik'ten kaçak yıkım eleştirilerine yanıt
Güncel
16 Kez Görüntülendi.
Emniyet park ve metruk binalarda uygulama yaptı