Kategoriler

Haber Alanya

Alaiye esnafından hizmet için teşekkür

Alaiye Caddesi’nde yapımı devam eden yol ve kaldırım çalışmaları için cadde esnafı, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Alaiye Caddesi’nde yapımı devam eden yol ve kaldırım çalışmaları için cadde esnafı, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkür ziyaretinde bulundu.
Alaiye Caddesi’nde bulunan esnaf, yapılan hizmetten memnuniyetini dile getirmek için Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i makamında ziyaret etti. Yol ve kaldırım çalışmalarının başlamasından bu yana caddeye hareketlilik geldiğini belirten mahalle esnafı, çalışmaların sona ermesiyle birlikte caddenin ticari anlamda çağ atlayacağını söyledi.

YÜCEL: “ALAİYE CADDESİ CAZİBE MERKEZİ OLACAK”
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, vatandaşların ve esnafın mutluluğunu her şeyin üzerinde tuttuklarını söyledi. Başkan Yücel; “Alaiye Caddesi bir prestij caddesi haline gelecek. Bunun için çalışmalarımızda sona yaklaştık. Cadde çalışmalarımızın henüz tamamen bitmemesine rağmen Alaiye Caddesi hem trafik ve yayalar için hem de ticari anlamda esnaflarımız için bir cazibe merkezi haline geldi. Bizim önceliğimiz vatandaşlarımızın mutluluğudur. Alaiye Caddesi’nde çalışmaların bir an önce tamamlanması için çalışmalarımız hızlı bir şekilde sürüyor. Çalışmalar tamamlandığında Alaiye Caddesi Alanya’nın en güzel caddelerinden biri olacak.” dedi. Ziyaretin ardından cadde esnafı, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e çiçek takdim etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Antalya
21 Kez Görüntülendi.
‘Sineksiz yaz’ için ekipler bilgilendirildi 
Belediye
24 Kez Görüntülendi.
Alanya uçtan uca tertemiz oluyor
Asayiş
22 Kez Görüntülendi.
Alanya’da jandarmadan dron destekli trafik uygulaması 
Antalya
90 Kez Görüntülendi.
Alanya’daki su krizine Başkan Böcek’ten neşter 
Gündem
37 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediye Encümeninden kent disiplini için önemli uyarılar
Spor
12 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor: “TFF Genel Kurulu 18 Temmuz’da yapılmalı
Alanya
15 Kez Görüntülendi.
Özgen: “Avrupalılar Alanya’ya dönmeye başladı 
Spor
14 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyespor “Oğuz ile devam” dedi 
Alanya
18 Kez Görüntülendi.
Alanya’da en güzel ezan okuyanlara takdir belgesi
Alanya
12 Kez Görüntülendi.
Türkiye’nin İlk ve Acil Yardım öğrencileri ALKÜ’de kıyasıya mücadele etti