Kategoriler

Haber Alanya

Rus bakandan Türkiye uyarısı

Rusya Dışişleri Bakanlığı Basın Sözcüsü Mariya Zaharova, Türkiye'deki durumun önceden de olduğu gibi istikrarsız olduğunu ifade ederek, bu ülkeyi ziyaret etmek isteyen Rus vatandaşlarının

Rusya Dışişleri Bakanlığı Basın Sözcüsü Mariya Zaharova, Türkiye'deki durumun önceden de olduğu gibi istikrarsız olduğunu ifade ederek, bu ülkeyi ziyaret etmek isteyen Rus vatandaşlarının mevcut riskleri göz önünde bulundurmak zorunda olduklarını bildirdi.
Rusya Dışişleri Bakanlığı Basın Sözcüsü Mariya Zaharova, Türkiye'deki son olaylardan önce Moskova'nın siyasi engelleri kaldırarak turizm bağlarının yeniden kurulması için 2 faktörün önemli olduğuna dikkat çektiğini belirtti. Zaharova, bu faktörlerin de Türkiye'nin Rus vatandaşlarının güvenliğini sağlaması ve her Rus vatandaşının terör tehdidinin olduğu Türkiye'ye gitmek için durumu tartarak ciddi karar alması olduğunu söyledi.
Zaharova şu şekilde devam etti: "Türkiye'deki son olaylar bu kararımızı güçlendirdi. Oradaki durum istikrarsız. Türkiye'deki durumun tamamen sakinleştiğini görmüyoruz. Bu ülkeye gitme kararı alan Rusların mevcut riskleri göz önünde bulundurmaları gerek."
"TATİL YERLERİNİ DİKKATLİCE SEÇİN"
Öte yandan, Rusya Kültür Bakanı Vladimir Medinski de, Rus turistlerin Türkiye'deki son olayları dikkate alarak tatil yerlerini dikkatlice seçmeleri tavsiyesinde bulundu.
Medinski Rus haber ajansı Ria Novosti'ye yaptığı açıklamalarda, "Türkiye'de son zamanlarda yaşanan olaylar dikkate alınınca turistlerin tatil yerlerini çok dikkatli bir şekilde seçmelerini tavsiye ediyorum" ifadelerini kullandı.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Antalya
16 Kez Görüntülendi.
‘Sineksiz yaz’ için ekipler bilgilendirildi 
Belediye
17 Kez Görüntülendi.
Alanya uçtan uca tertemiz oluyor
Asayiş
18 Kez Görüntülendi.
Alanya’da jandarmadan dron destekli trafik uygulaması 
Antalya
82 Kez Görüntülendi.
Alanya’daki su krizine Başkan Böcek’ten neşter 
Gündem
31 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediye Encümeninden kent disiplini için önemli uyarılar
Spor
10 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor: “TFF Genel Kurulu 18 Temmuz’da yapılmalı
Alanya
13 Kez Görüntülendi.
Özgen: “Avrupalılar Alanya’ya dönmeye başladı 
Spor
13 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyespor “Oğuz ile devam” dedi 
Alanya
17 Kez Görüntülendi.
Alanya’da en güzel ezan okuyanlara takdir belgesi
Alanya
10 Kez Görüntülendi.
Türkiye’nin İlk ve Acil Yardım öğrencileri ALKÜ’de kıyasıya mücadele etti