Kategoriler

Haber Alanya

Çavuşoğlu'nun Rusya programı belli oldu

Rusya ve İsrail krizinin çözümünde büyük rol oynayan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya’nın Soçi kentinde Rus mevkidaşı Lavrov ile görüşecek.

Rusya ve İsrail krizinin çözümünde büyük rol oynayan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya’nın Soçi kentinde Rus mevkidaşı Lavrov ile görüşecek. Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, KEİ dönem başkanlığını yürütmekte olan Rusya Federasyonu'nun Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'un ev sahipliğinde gerçekleştirilecek Bakanlar Konseyi Toplantısı sırasında KEİ gündeminde yer alan bölgesel ekonomik işbirliği konularının ele alınacağı kaydedildi. Türkiye'nin dönem başkanlığında 2017 yılında kutlanacak olan KEİ'nin 25. kuruluş yıl dönümüne giden süreçte örgütün daha güçlü ve dinamik bir yapıya kavuşturulmasını sağlayacak kurumsal reform çalışmalarının da toplantının ana gündem maddelerinden birini teşkil ettiği bildirildi. 34. Bakanlar Konseyi Toplantısı vesilesiyle Bakan Çavuşoğlu'nun Rus mevkidaşı Sergey Lavrov ve KEİ üyesi ülkelerden diğer muhataplarıyla ikili görüşmeler yapmasının öngörüldüğü kaydedildi.

Uzlaşmacı ve diyaloga dayalı dış politikasını masaya yatıran Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya ve İsrail krizinin çözülmesinde kilit rol oynadı. Bakan Çavuşoğlu'nun girişimleri, Cumhurbaşkanının bunları hayata geçirmesi sonucu başta İsrail olmak üzere Rus krizi mutlu sonla bitti.

ALTSO’NUN İFTARINA KATILABİLİR
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) bugün Milli Egemenlik Stadı arkasındaki Club Park Alanya’da iftar yemeği gerçekleştirecek. ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, tüm oda üyelerini iftar yemeğine davet etti. Rusya’nın Soçi kentinde Rus mevkidaşı Lavrov ile görüşecek olan Çavuşoğlu da görüşmenin erken bitmesi halinde ALTSO’nun iftarına katılacak.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Gündem
20 Kez Görüntülendi.
Özçelik'ten kaçak yıkım eleştirilerine yanıt
Güncel
10 Kez Görüntülendi.
Emniyet park ve metruk binalarda uygulama yaptı
Asayiş
9 Kez Görüntülendi.
Alanya’da 2 kilo 663 gram uyuşturucu ve 483 sentetik hap ele geçirildi
Spor
11 Kez Görüntülendi.
Dünya şampiyonundan Alanyaspor’a sürpriz ziyaret 
Asayiş
5 Kez Görüntülendi.
Alanya’da sürücülere rekor ceza
Genel
20 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi'nde bazı isimlerin görev yerleri değişti
Belediye
22 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyesi’nden Gazipaşa Tarım Fuarı çıkarması 
Alanya
20 Kez Görüntülendi.
ALTSO Başkanı Eray Erdem esnafı ziyaret etti
Gündem
23 Kez Görüntülendi.
Şehidimiz son yolculuğuna uğurlandı
Çevre
18 Kez Görüntülendi.
Yılın ilk çöp kategorize çalışması yapıldı