Kategoriler

Haber Alanya

Başkan Ercengiz’den berberlere destek

BELEDİYE BAŞKANI ERCENGİZ’DEN BERBERLERE DESTEK

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 11 Mayıs’ta iş başı yapan berber, kuaför ve güzellik salonlarını ziyaret etti, belediye tarafından hazırlanan gıda yardım kolileriyle de destek verdi.

Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında bir süre kapatılan berber, kuaför ve güzellik salonları 11 Mayıs’ta tekrar iş başı yaptı. Berber ve kuaför çalışanlarına kişisel tedbirlerinde yardımcı olmak için dezenfektan ve maske dağıtan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, işlerini toparlamaya çalışan berber, kuaför esnaflarına belediye tarafından hazırlanan gıda yardım kolileriyle de destek verdi. Berber ve Kuaför Esnafları ziyaret eden Ercengiz, "11 Mayıstan itibaren faaliyete başlayan berberlerimiz, kuaförlerimiz ve güzellik salonlarımıza kısa bir ziyaret yaptık. Öncelikle onların bireysel hijyeni için ve hastalıktan korunabilmeleri için maske desteğimiz olmuştu. Bugün de sosyal yardımlaşmanın, birlikte olmanın gereği olarak Burdur Belediyesi tarafından hazırlanın gıda kolilerini takdim ettik. Bizim de katkımız olsun istedik, önemli olan niyet. Derdimiz bu kötü günleri sorunsuz ve en problemsiz şekilde bitirebilmek. Kol kolayız, dayanışarak da bu günleri aşacağımıza inanıyorum“ şeklinde konuştu.

Berberler ve Kuaförler Oda Başkanı Veli Soy da, "Belediye Başkanınız bizlerin zor günlerinde yanımızda olmuş ve tüm üyelerimizin iş yerlerini dezenfekte çalışması yaptırmış bizlere destek sağlamıştır. Oda üyelerimiz adına kendilerini teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Antalya
18 Kez Görüntülendi.
‘Sineksiz yaz’ için ekipler bilgilendirildi 
Belediye
23 Kez Görüntülendi.
Alanya uçtan uca tertemiz oluyor
Asayiş
22 Kez Görüntülendi.
Alanya’da jandarmadan dron destekli trafik uygulaması 
Antalya
89 Kez Görüntülendi.
Alanya’daki su krizine Başkan Böcek’ten neşter 
Gündem
37 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediye Encümeninden kent disiplini için önemli uyarılar
Spor
12 Kez Görüntülendi.
Alanyaspor: “TFF Genel Kurulu 18 Temmuz’da yapılmalı
Alanya
15 Kez Görüntülendi.
Özgen: “Avrupalılar Alanya’ya dönmeye başladı 
Spor
14 Kez Görüntülendi.
Alanya Belediyespor “Oğuz ile devam” dedi 
Alanya
18 Kez Görüntülendi.
Alanya’da en güzel ezan okuyanlara takdir belgesi
Alanya
12 Kez Görüntülendi.
Türkiye’nin İlk ve Acil Yardım öğrencileri ALKÜ’de kıyasıya mücadele etti