
Antalyalı bu otoyolu kullanırken ne kadar para verecek? Vatandaşın cebinden para çıkmıyor diyorlar ya, biz de öğrenelim çıkıyor mu çıkmıyor mu? Ayrıca günlük araç geçiş garantisinin 45 bin olarak belirlendiği ve projeyi üstlenecek şirkete 6 ayda bir gelir ödemesinin garanti edildiğini biliyoruz. 20 yıllık sözleşme kapsamında, geçiş ücretlerindeki düşüşlerden kaynaklanacak farkın da devlet tarafından yani vatandaşın cebinden ödeneceği ortada. AKP iktidarında vatandaşa yine borç ödemekten başka bir şey düşmüyor. Antalya halkı yine AKP iktidarı tarafından adeta cezalandırılıyor.”
İhalenin üzerinden aylar geçmesine rağmen projeden ses soluk yok. Çalışmaların neden başlanmadığı merak konusu oldu. Limak A.Ş’in internet sitesinde alan projeler ise dikkatleri üzerine çekti. Mega proje olarak anılan Antalya Alanya otoyolu projesinin Limak’In internet sitesinde yer almaması akıllara, “Limak projeden çekildi mi?” sorularını getirdi.
Projenin detayları ile ilgili defalarca ulaşılmaya çalışılan Limak yetkilileri, “Toplantı var, öğlen molasındalar. Şu anda kimse yok” diyerek soruları cevaplamayı tercih etmedi.
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!