Alanya markası ALBİMO dünyaya ihracatta devlerle yarışıyor 

Alanya markası ALBİMO dünyaya ihracatta devlerle yarışıyor 

24 Nisan 2024 Çarşamba 10:57
Alanya markası ALBİMO dünyaya ihracatta devlerle yarışıyor 

Alanya’da iş insanı Bilal Gömeç tarafından 2000’li yılların başında kurulan ALBİMO markası, dünyaya ihracatta Türkiye’de dev firmalarla aynı listeye girdi. 30 yılı aşkın deneyimi ile Alanya’nın ardından Bursa İnegöl’de fabrika açan Bilal Gömeç’in yönetim kurulu başkanı olduğu ALBİMO Mobilya, Tekstil, İnşaat, Gıda, Turizm, Ticaret Limited Şirketi, Türkiye’deki binlerce irili ufaklı firmayı geride bırakarak, yıllık yaklaşık 3 milyon Dolar’a ulaşan bir ihracat kapasitesiyle dikkat çekti.

Mobilya ve tekstil sektöründe Türkiye’den dünya geneline ihracat yapan 1434 firma arasında 82. sıraya yerleşen ALBİMO Mobilya firması sahibi Bilal Gömeç, alt liglerden Süper Lig’e çıkma serüveninde Alanyaspor’un Başkan Yardımcılığı’nı da uzun yıllardır sürdürüyor. Aynı zamanda Alanya Sanayici ve İş İnsanları Derneği yönetiminde yıllardır aktif olarak görev alan Gömeç’in, İnegöl fabrikasının yanı sıra Türkiye’nin bir çok kentinde, başta Dubai olmak üzere dünyanın farklı ülkelerinde, bir Alanya markası olan ALBİMO mağazasının ciro rekorları kıran şubeleri bulunuyor.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81