Ülkücüler Afrin’de

Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu, Afrin Harekatı'na katılan Mehmetçik'lere destek vermek amacıyla sınır bölgesine gitti. Gündoğdu, “Mehmetçiklerimize Allah güç kuvvet versin. Allah Türk’ü korusun ve yüceltsin” dedi.

Ülkücüler Afrin’de

Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu, Afrin Harekatı'na katılan Mehmetçik'lere destek vermek amacıyla sınır bölgesine gitti. Gündoğdu, “Mehmetçiklerimize Allah güç kuvvet versin. Allah Türk’ü korusun ve yüceltsin” dedi.

05 Şubat 2018 Pazartesi 22:06
Ülkücüler Afrin’de

Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu,  Ülkü Ocakları Yönetim Kurulu Üyesi İhsan Kılıç ve Emin Elçi ile birlikte Afrin Harekatı'na katılan Mehmetçik'lere destek vermek amacıyla sınır bölgesine gitti. "Memleketimizin bekası, al bayrağımızın dalgalanması için, gece gündüz demeden canlarını ortaya koyarak mücadele eden kahraman polis özel harekat mensubu büyüklerimizle hasbıhal ettik. Hedef kızıl elma" diyen Gündoğdu, Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde kahramanlarla buluştu. Sınırı geçerek Afrin'e doğru ilerleyen Gündoğdu ve Kılıç, burada kahraman Mehmetçik'lerle görüştü. Türkiye'nin muazzam bir mücadele içinde olduğunu belirten Gündoğdu, “Türk milleti varlığına, birliğine ve bekasına göz diken odaklarla tarihi bir hesaplaşma sürecindedir. Karşımızdaki fitne ateşi ya söndürülecek, ya da şiddetlenip her yanımızı saracaktır. Bunun arası veya ortası yoktur. Kahraman Türk askeri huzur, istikrar, güvenlik, sükûnet ve selamet için Afrin'e yıldırım gibi inmiştir" dedi.
GÜNDOĞDU ALANYA’YA SELAM GÖNDERDİ

Gündoğdu ve ekibi dün de Sınırın sıfır bölgesinde Kilis Ülkü Ocakları Başkanı ile birlikte Özgür Suriye Ordusu askerlerinin kampını ziyaret etti. Gündoğdu burada askerlerle birlikte operasyon öncesinde mühimmat doldurmalarına yardım etti.  Gündoğdu, “Burada Mehmetçiklerimiz ve özgür Suriye ordusu ile birlikteyiz. Bulunduğumuz yerin arka tarafından hemen Afrin bölgesinde çatışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor.  Burada arkadaşlarımız hazırlıklarını yapıyorlar.  Bizde onlara yardımcı oluyoruz. En yakın sürede Afrin’i de ele geçirip, Suriye’ye huzur getirecek ordu buradadır. Bu ordu Türk Silahlı Kuvvetleri ve Özgür Suriye Ordusu’dur. Kardeşlerimize Allah güç kuvvet versin. Çatışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Biz sıfır noktasındayız.  Buradan bütün Alanyalı kardeşlerimize saygı ve selamlarımızı iletiyoruz. Allah Türk’ü korusun ve yüceltsin. 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81