Şahin'den bankalara çağrı! Faizleri indirin

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Meclis Toplantısı'nda merkez bankasının geçtiğimiz hafta yaptığı faiz indiriminin iş dünyasına moral verdiğini belirterek, “Aynı indirimi bankalardan da bekliyoruz” dedi.

Şahin'den bankalara çağrı! Faizleri indirin

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Meclis Toplantısı'nda merkez bankasının geçtiğimiz hafta yaptığı faiz indiriminin iş dünyasına moral verdiğini belirterek, “Aynı indirimi bankalardan da bekliyoruz” dedi.

30 Temmuz 2019 Salı 17:28
Şahin'den bankalara çağrı! Faizleri indirin

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nın Temmuz ayı olağan meclis toplantısı 30 Temmuz 2019 Salı günü gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Başkan Şahin, merkez bankasının geçtiğimiz hafta yaptığı faiz indiriminin iş dünyasına moral verdiğini belirterek, “Aynı indirimi bankalardan da bekliyoruz” dedi.
Açılış, yoklama ve mazeretlerin görüşülmesinin ardından ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, yönetim kurulu faaliyetleri hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi. Toplantıya, Alanya SGK Müdürü Muharrem Kaya’da katılarak, meclis üyelerinden gelen soruları yanıtladı.

ŞAHİN’DEN ÇAVUŞOĞLU’NA VİZE TEŞEKKÜRÜ
Rusya Devlet Başkanı Vilademir Putin’in vize açıklamasını değerlendiren Başkan Şahin, “Hususi ve hizmet pasaportu taşıyan Türk vatandaşlarımız için Rusya’nın vizeleri kaldırması önemli bir gelişme. Hem bölgemiz, hem de ülkemiz için. Uygulamanın tüm vatandaşlarımızı kapsayacak şekilde genişlemesini arzu ediyoruz. Ben buradan bir kez daha bu konuda emeği geçen Alanya’mızın Gururu Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’na çok teşekkür ederim” dedi. Geçtiğimiz hafta Merkez Bankası’nın yaptığı faiz indirimini de değerlendiren Başkan Şahin, “Merkez Bankası’nın yaptığı faiz indirimi iş dünyamıza moral ve umut verdi. Şimdi aynı indirimi bankalardan bekliyoruz. Bu sayede iş adamlarımız daha fazla yatırım yapma imkanı bulacak, ekonomimiz canlanacak ve daha fazla istihdama katkı sunulacak” dedi. Başkan Şahin, konuşmasında meclis üyeleriyle son bir aylık yönetim kurulu faaliyetlerini de paylaştı. TRT Antalya Radyosu’nda Tarım Gündemi programına konuk olduğunu belirten Başkan Şahin, “Program sayesinde odamız tarafından coğrafi işaret tescilleri yaptırılan Alanya Yenidünyası ve Alanya Avokadosu’nun tescil süreçleri ile ilgili bilgileri dinleyicilerle paylaştık” dedi. Başkan Şahin ayrıca, ALTSO Güzelbağ İmalatçılar Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nin 2018 Yılı Olağan Genel Kurulu, ALTSO ile AHEP arasında yapılan indirim protokolü, Ev Kadınları Yarışıyor ödül töreni, meslek komite toplantıları ve ALTSO’ya yapılan ziyaretler konularında da meclis üyelerini bilgilendirdi.

SGK MÜDÜRÜ KAYA’DAN TEŞEKKÜR
Başkan Şahin’den sonra söz alan Alanya SGK Müdürü Muharrem Kaya, SGK’nın yeni binasına taşınmadan önce eski binanın kira olduğunu ve kirayı da ALTSO’nun ödediğine dikkat çekti. Her zaman iş dünyasının yanında yer aldıklarını belirten  SGK Müdürü Kaya, “ALTSO ile her zaman işbirliği içerisindeyiz. Sağolsunlar,  ALTSO Başkanımız ve Yönetimi bizim önceki binamızın kirasını her yıl ödedi. Kendilerine tekrardan çok teşekkür ederim” dedi.  Müdür Kaya ayrıca, SGK’nın genel yapısı, sigorta kolları, teşvikler ve asgari ücret destekleri konusunda meclis üyelerini bilgilendirirken, meclis üyelerinden gelen soruları da yanıtladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81